Click pentru a te abona

Premierul Viorica Dăncilă: “s-a emis autorizația pentru începerea lucrărilor la podul peste Dunăre, al treilea ca lungime din Europa”

2K Shares

*cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din ultimii 29 de ani,  cel mai lung pod din România și al treilea din Europa.

La începutul ședinței de guvern de astăzi, (20 Decembrie 2018) premierul Viorica Dăncilă a anunțat  faptul că s-a emis autorizatia pentru construirea podului suspendat peste Dunăre, Tulcea Brăila.

“Mai am o veste bună, în special pentru locuitorii din județele Tulcea şi Brăila – Ministerul Transporturilor a emis autorizația pentru începerea lucrărilor de construcție pentru podul suspendat peste Dunăre în zona Brăila, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din ultimii 29 de ani.

Podul cu o lungime de 1.974 de metri va fi cel mai lung pod din România și al treilea din Europa. Podul va avea o deschidere centrală și două deschideri laterale, valoarea totală a lucrărilor va depăși jumătate de miliard de euro, iar construcția presupune mai multe etape.

Prima etapă constă în executarea celor două turnuri ale podului pe malul Dunării în zona județelor Tulcea și Brăila. Totodată, vor începe lucrările la zona de ancoraj a podului situată în judeţul Tulcea. Durata de execuție din prima etapă la care am făcut referire anterior este de 17 luni de la data începerii efective a lucrărilor, iar valoarea estimată este de peste 139 de milioane de lei fără TVA.

Este încă o dovadă clară a faptului că acordăm o atenție deosebită investițiilor de mare anvergură. Construcția acestui pod reprezintă pentru România un obiectiv strategic care va face viața oamenilor din aceste județe mai sigură și mai ușoară” a spus Premierul Viorica Dăncilă în deschiderea ședinței de guvern din 20 Decembrie 2018.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Un Raspuns la Premierul Viorica Dăncilă: “s-a emis autorizația pentru începerea lucrărilor la podul peste Dunăre, al treilea ca lungime din Europa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com