Click pentru a te abona

Conferința de promovare a proiectului Asociației Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării „Planul de dezvoltare locală integrată a zonei pescărești“

0 Shares

Persoanele interesate au beneficiat de multe informații importante oferite de secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Alexandru Potor  și de către directorului din cadrul Autorității de Management POPAM, Valentin  Toma, care au răspuns întrebărilor legate de proiect.

„În calitate de membru fondator al Asociației „Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării“, Consiliul Județean este extrem de interesat de dezvoltarea durabilă din punct de vedere socio – economic, de mediu și cultural a comunităților din zona de pescuit și acvacultură. Pe această cale, țin să mulțumesc pentru prezența la Tulcea  domnului secretar de stat și reprezentanților Autorității de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime.

Toți cei interesați au ocazia astăzi de a afla amănunte referitoare la măsurile finanțate prin acest plan de dezvoltare locală a zonei pescărești, respectiv diversificarea activității de pescuit și crearea de locuri de muncă în zona FLAG Delta Dunării, sporirea atuurilor de mediu și încurajarea investițiilor care vizează atenuarea schimbărilor climatice, dar și promovarea bunăstării sociale, a inovării și a patrimoniului cultural al zonei.

Până în 2020 sperăm să reușim să rezolvăm o mare parte din problemele județului, în condițiile în care beneficiem și de programul ITI, prin care aveți posibilitatea să accesați tot felul de proiecte pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor. Un lucru vreau să aveți în vedere, respectiv să aveți asigurată partea proprie de finanțare“, a declarat administratorul public Vasile Strat.

„Putem face din sectorul de pescuit și acvacultură unul dintre cele mai performante din Europa, având atât potențial natural cât și resursele umane necesare. Pentru a reuși acest lucru, vă garantez că veți avea tot sprijinul din partea Autorității de Management POPAM, cât și din partea Ministerului Agriculturii“, a declarat secretarul de stat Alexandru Potor.

Proiectul se va implementa în teritoriul eligibil al FLAG, atât în zona umedă a deltei (comunele Ceatalchioi, Pardina, Chilia, Veche, C.A. Rosetti, Maliuc, Crișan, Sfântu Gheorghe, orașul Sulina) cât și în zona continentală (comunele Somova, Nufăru, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Valea Nucarilor, Sarichioi, Jurilovca, Ceamurlia de Jos, Luncavița, Niculițel, Frecăței, Mihai Bravu, Mihail Kogălniceanu, orașele Isaccea, Babadag și municipiul Tulcea).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Urmăreşte-ne şi pe Facebook

Facebook

Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com