Click pentru a te abona

Unitate și consens pentru o Românie puternică, unită și respectată

3 Shares

Cei aproximativ 1.000 de delegați prezenţi la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat au votat în unanimitate pentru pentru desemnarea dnei Viorica Dăncilă prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale.
Proiectul de program cu care Viorica Dăncilă s-a prezentat în fața colegilor social-democraţi se intitulează “Puternici împreună” și pune accentul pe unitate și consens pentru o Românie puternică și respectată. Congresul de astăzi confirmă că PSD este un partid mare, puternic, extreme de motivate și dedicate poporului roman. Un partid care-și respectă membrii, simpatizanții, românii care cred în viitorul României.

Am ferma convinge că doamna Viorica Dăncilă este cea mai bună opțiune pentru Președinția României și pentru viitorul nostru, al românilor!

Personal, cred în potențialul uriaș al României unite, nu divizate pe criterii discriminatorii, cred în toți colegii mei, cred în puterea de mobilizare a tuturor organizațiilor, cred în buna credință a tuturor membrilor și simpatizanților noștri și am convingerea că ne vom ridica deasupra tuturor așteptărilor.

Noi continuăm să lucrăm pentru toți românii, fie că sunt acasă, în țară, fie că sunt în alte colțuri ale lumii și încercăm din răsputeri să-I convingem să se întoarcă în țară, să dezvolte afaceri, să ajute la dezvoltarea unei viziuni commune, unitare de dezvoltare socio-economică a României.

Susțin cu toată ființa și puterea lupta împotriva criminalităţii prin măsuri rapide, decizii ferme prin care vinovații plătesc fără putință de tăgadă. Pentru că ne propunem să schimbăm lucrurile în bine trebuie să ne asumăm toate potențialele măsuri și să facem ordine, să schimbăm legi și mentalități, să alegem valoarea și profesionalismul.

”Putem să avem o femeie președinte. Cred că cetățenii pot vedea că este timpul unui președinte femeie”a declarat premierul Viorica Dăncilă și îmi exprim speranța că românii vor înțelege cu adevărat împortanța alegerii primei femei premier al României, pentru funcția de președinte al României. Pentru o Românie puternică și unită.

Deputat Mirela Furtună
Vicepreședinte PSD

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com