Click pentru a te abona

Tulcea: Se deschide patinoarul iar Moș Crăciun vine la … bazin

0 Shares

“Patinoarul închide, practic, zona de loisir, de promenadă a orașului, cu plaja, cu bazinul de înot, cu primul picnic eco din țară, zona lacului Ciuperca luminată feeric este deja o zonă de agrement mult îndragită de localnici și de turiști. Mie îmi place să cred că România începe cu noi și nu că se termină cu noi” (Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea)

Tocmai pentru că trăiesc la malul Dunării, tulcenii și-au dorit întotdeauna un bazin de înot echipat și dotat corespunzător. Așa s-a născut ideea acestei investiții care a devenit funcțională în vara anului trecut (iunie 2012). Chiar la inaugurarea  bazinului tinerii și-au exprimat dorința de a avea în oraș și un patinoar. „Pentru că vara nu-i ca iarna”, nu-i așa (?!) Municipalitatea a luat în serios această dorință a oamenilor și a inițiat mai întâi un sondaj de opinie pe website – ul primăriei privind oportunitatea unei astfel de investiții. 96% dintre cetățenii care au votat și-au exprimat dorința de a avea un patinoar. Zis și făcut.

Luni, 23 decembrie, la prânz, se iaugurează primul patinoar la Tulcea, pe malul lacului Ciuperca, în spatele plajei, pe locul fostului bazar, un patinoar modern, cu o suprafață de 600 metri pătrați, o investiție de cca. o sută de mii de euro unde localnicii vor putea să petreacă într-un mod util și plăcut clipele libere din zilele de iarnă, adeseori mohorâte și neprietenoase.

Veștile bune nu se opresc aici pentru că, am aflat „pe surse” că, duminică, 22 decembrie 2013, vine Moșul la bazinul didactic de înot pentru toți copiii și tinerii care au activat și s-au antrenat aici. Și nu vine oricum, vine direct…din apă (!) Cu daruri și cu premii pentru că va fi un concurs acolo. Va fi senzațional și palpitant, nu-i așa, să contabilizăm căzăturile începătorilor sau piruetele celor care stăpânesc arta patinajului la patinoar și surprizele moșului de la bazin.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com