Click pentru a te abona

Școala de Pregătire Politică de la Neptun are o agendă de lucru deosebit de importantă pentru #ECHIPA TSD

2 Shares

Tinerii social democrați (TSD) s-au reunit în aceste zile la Neptun, la Școala de Pregătire Politică de vară, pentru a discuta despre meseriile viitorului, administrația publică, viitorul Europei, educație, muncă, mediu, comunicare, domeniul juridic, migrația și spațiul Schenghen pentru România, drepturile și libertățile omului. La dezbateri sunt invitați: președințele partidului, Liviu Dragnea, vicepreședinți, miniștri, lideri ai partidului, europarlamentari.

“Am acceptat cu plăcere și interes invitația de a participa la această Școală de vară a TSD în calitate de vicepreședinte al partidului pentru Regiunea de Sud-Est pentru că mă simt în continuare foarte apropiată de tinerii cu care am construit și continui să construiesc proiecte importante pentru România ”  ne-a declarat  după deschiderea oficială deputatul social democrat Mirela Furtună.

“Agenda acestei reuniuni are o tematică variată și importantă după cum spuneam, pentru orizontul de dezvoltare a tinerilor social democrați în perspectiva #generației 2020 și a felului în care pregătim #echipa TSD 2040.  Am abordat pentru început un subiect de interes general referitor la meseriile viitorului, la felul în care tinerii social democrați se raportează la adevăratele valori care trebuie să definească viitorul apropiat al societății românești care necesită pregătire temeinică din punct de vedere educational, profesional, politic, un standard ridicat al proiectelor care trebuie să constituie fundamentul formării celor mai tineri.

Viitorul Uniunii Europene a fost unul dintre subiectele care au suscitat interesul celor prezenți care s-au arătat dornici să afle cât mai multe informații referitoare la Președinția Consiliului Uniunii Europene pe care urmează să o dețină România începând cu 1 ianuarie 2019.

În acest context am vorbit despre faptul că România va deține pentru prima dată acest mandat care se va înscrie într-un efort coerent de urmărire a obiectivului de consolidare a Uniunii Europene. Programul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene va avea în prim-plan cetățeanul, eforturile noastre urmând să se concentreze cu precădere pe dosarele cu impact direct şi imediat asupra vieţii de zi cu zi a locuitorilor spațiului comunitar. În prezent, cele mai vizibile dosare ce se prefigurează în perioada în care România va deține Președinția sunt Brexit și Cadrul financiar multi-anual post 2020, în fapt, viitoarea perioadă de programere a fondurilor UE.

Deasemenea, am abordat un alt subiect de interes pentru toți cei prezenți la Șscoala de Pregătire Politică de la Neptun și anume, comunicarea, pentru că ori de câte ori vorbim sau scriem, încercăm să convingem şi să ne convingem, să explicăm, să informăm sau să fim informaţi, să educăm sau să fim educaţi, să atragem atenția, să exprimăm puncte de vedere, felul, modalitățile în care reușim să ne facem înțeleși este extrem de important.

Am vorbit despre faptul că social-media, cu vasta sa paletă de canale de comunicare, ne captează tot mai mult atenția dar că nu avem voie să fim superficiali și să facem și noi așa după cum fac mulți dintre prietenii noștri virtuali (!) Noi nu avem voie să citim doar titlurile sau nici măcar atât și să ne mulțumim cu un “share” sau cu un “like” în condițiile în care informația poate fi trunchiată, putem avea de-a face cu un fake news pe care noi îl răspândim rapid dacă nu învățăm să citim de la un cap la altul și să acționăm în deplină cunoștință a subiectului abordat astfel încât să nu jignim în mod grobian persoane care nu sunt în consens cu noi dar nici să nu asistăm pasivi la manifestări de acest gen din partea unora care nu fac decât să ne provoace. Am primit aplauze la scenă deschisă și pot să spun că sunt subiecte, alături de multe altele pe care le voi relua și le voi aprofunda pe tot parcursul vacanței parlamentare care are un program bogat în evenimente” a declarat de la Neptun deputatul social democrat Mirela Furtună, vicepreședinte al PSD pentru Regiunea de Sud Est.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com