Click pentru a te abona

Săptămâna Baschetului – Tulcea Street Play, eveniment sportiv de succes. Sărbătoarea baschetului s-a desfășurat timp de trei zile în centrul civic

Peste 200 de jucători la toate categoriile de vârstă au participat la Săptămâna Baschetului Tulcean – Tulcea Street Play, organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea, Streetplay 3×3 și au contribuit din plin la o adevărată sărbătoare a baschetului care s-a desfășurat timp de trei zile în Piața Civică.

„Vreau să mulțumesc organizatorilor pentru că au adus acest minunat eveniment la Tulcea, pentru al treilea an. Tinerii tulceni au nevoie de o astfel de experiență, au nevoie să vadă campioni.

Anul trecut nu am avut posibilitatea să acordăm finanțare pentru acest eveniment, dar am reușit să acordăm finanțare în acest an, fapt pentru care ne bucurăm. Ne bucurăm în special pentru că participanții au petrecut zile minunate aici, în Piața Civică și îmi doresc să ne vedem și anul viitor și să aveți un eveniment la fel de reușit“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Evenimentul a făcut parte din calendarul FIBA 3×3, toți participanții acumulând puncte în clasamentul mondial și contribuind astfel și la clasamentul pe națiuni, care este criteriul principal de calificare pentru Jocurile Olimpice.

Scopul proiectului este menţinerea unei bune stări de sănătate şi consolidarea socializării cetăţenilor prin crearea unui cadru social şi organizatoric favorizant, respectiv organizarea de evenimente și acțiuni sportive în domeniul baschetului, care se adresează unui spectru larg de populație și care contribuie la creșterea numărului de practicanți și specialiști în județul Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.