Click pentru a te abona

Rezultatele acțiunilor polițiștilor tulceni desfășurate în perioada Sezonului Estival 2018

4 Shares

În perioada 01.06-16.09.2018, polițiștii tulceni au desfășurat activități și acțiuni menite să conducă la prevenirea şi contracararea faptelor ce aduc atingere ordinii şi siguranţei publice, în Sezonul Estival 2018. Activităţile și acțiunile desfăşurate au vizat:

  • Prevenirea şi combaterea furturilor din autovehicule şi locuinţe, a infracţiunilor cu violenţă, precum şi depistarea şi sancţionarea abaterilor de la regimul circulaţiei rutiere;
  • Identificarea conducătorilor auto care nu respectă viteza legală şi efectuează depăşiri neregulamentare, prevenirea consumului de alcool şi alte abateri la regimul circulaţiei;
  • Prevenirea combaterii infracţiunilor cu violenţă, şi a comerţului stradal la nivelul municipiului Tulcea;
  • Prevenirea şi combaterea violenţei şi a actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice;
  • Combaterea şi prevenirea delictelor silvice, a furturilor de animale, în special a celor din mediul rural.
  • Asigurarea menţinerii ordinii publice pe timpul desfăşurării slujbelor religioase, evenimentelor cultural –artistice și sportive, în zonele cu aflux mare de persoane.
  • Prevenirea și combaterea evaziunii fiscale prin verificarea societăților comerciale care desfășoară activități ilicite (alimentație publică și de cazare a turiștilor, industrie alimentară, ș.a.)

În această perioadă, poliţiştii tulceni au intervenit la 1.452 de evenimente semnalate prin Apelul de Urgență 112.

Pe linie rutieră comparativ cu sezonul estival 2017, în sezonul estival 2018 au fost înregistrate 91 accidente rutiere grave ( -31 față de sezonul estival din 2017) soldate cu decesul a 5 persoane (- 6 față de acceași perioadă a anului trecut), rănirea gravă a altor 27 (-4 față de acceași perioadă a anului trecut) și rănirea ușoară a 94 persoane ( – 54 față de sezonul estival 2017).

Au fost constatate 945 infracţiuni (dintre care 172 în flagrant), 28 de natură economică, 745 de natură judiciară, 69 la regimul circulației rutiere și 22 de altă natură.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat 6.147 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 975 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 4.922 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 422 de permise de conducere şi retrase 217 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 13.880 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com