Click pentru a te abona

PSD: Dezvoltăm România cu fonduri europene. Subvenții la timp, acordate integral (p)

367 Shares

Dezvoltăm România cu fonduri europene

Suntem bucuroși să anunțăm că România a mai primit încă 125 milioane de euro din Fondul European de Garantare Agricolă, bani destinați subvențiilor agricole, transmite PSD.

Este dovada consecvenței cu care lucrăm pentru ca fermierii noștri să primească ușor și la timp sprijinul pe care îl merită. Așa vom obține performanțe în agricultură.

Așa am făcut în ultimii doi ani, când România a devenit primul producător de porumb și de floarea soarelui din Europa. Și am făcut modificări semnificative în procedurile de acordare a subvențiilor, astfel încât plata acestora va fi mult simplificată. Astfel nu doar că nu se mai irosește timp prețios, dar scad și costurile de producție cu cel puțin 10%, transmite Partidul Social Democrat.

Dezvoltăm România cu fonduri europene, pentru că românii merită mai mult!

Subvenții la timp, acordate integral

Simplificarea legislației și a procedurilor privind formele de sprijin din agricultură pe principiul o singură cerere la o singură instituție.

866.000 beneficiari cu peste 9,6 milioane hectare

Avantaje:

 • 5 miliarde euro autorizate la plată până in prezent din subvenții din fonduri europene si de la bugetul de stat în campaniile din anii 2017- 2018, pentru
  • peste 100 tipuri de subvenții directe și ajutoare pentru Programul de distribuție alimente si fructe în grădinițe si scoli, restructurare și /reconversie in sectorul vitivinicol, promovare produse agricole, și vinuri, renta viagera, motorina, ameliorare rase animale

Au fost autorizate la plată subvenții mai mari in anul 2018 ca in anul 2017,

Efecte:

 • Reducerea costurilor de producție cu cel puțin 10%.
 • Asigurarea capitalului de lucru necesar pentru realizarea la timp și întocmai a verigilor tehnologice cu efect în creșterea producției și sporirea calității acesteia.
 • Realizarea investițiilor propuse.
  PSD egalizează plățile la hectar în Europa.
  Fermierii români primesc cu 100 euro mai multă subvenție pe hectar. Dacă în 2013 un fermier român primea 139 euro pe hectar, în anul 2018 suma a crescut la 214 euro/ha.
  🇷🇴 Asta în timp ce suma medie plătită pe ha în Europa este mai mare în statele membre din Europa de Vest față de cele din Est. Italia, Olanda, Grecia, Belgia, Elveția au peste 300 euro/ha, ajungând până la 600 euro/ha (Malta).
  Reprezentanții PSD în Parlamentul European vor milita pentru convergența subvențiilor agricole pentru toți agricultorii indiferent de țara de origine.(publicitate electorală)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com