Click pentru a te abona

Polițiștii tulceni au salvat un biciclist accidentat în Munții Măcin

27 Shares

În după-amiaza zilei de 6 august a.c, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat din județul Galați, despre faptul că, în timp ce se afla cu un prieten pe traseul de biciclete din Parcul Național Munții Măcinului din comuna Greci, județul Tulcea, prietenul său a căzut cu bicicleta într-un șanț, pe munte, accidentându-se.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar la scurt timp a fost identificat un tânăr de 17 ani din județul Galați, fiind găsit într-un șanț în stare conștientă și cooperantă.

Imediat, polițiștii  l-au ridicat din șanț pe tânărul de 17 ani, apoi împreună cu un echipaj al Ambulanței  Spitalului Orășenesc Măcin l-au transportat pe o targă până la ambulață.

Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă turiștilor care vor să viziteze Munții Măcin din județul Tulcea, să fie echipați corespunzător, să respecte traseele marcate, să țină cont de atenționările de vreme rea (ploi, vânt, etc) și să se informeze înainte la Centrul de Informare din comuna Greci cu privire la traseul ales și gradul de dificultate al traseului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com