Click pentru a te abona

Nu a acordat prioritate de trecere unui tren de persoane care a fost avariat ca si autovehicolul și a ajuns la spital

84 Shares

Un accident mai ciudat s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 30 iunie a.c. când o femeie de 53 de ani a lovit un tren de persoane în zona gării de mărfuri Tulcea. În urma accidentului au rezultat avarierea autoturismului si a trenului de persoane, precum si rănirea conducătorului auto.

“În dimineața zilei de 30 iunie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că o femeie de 53 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe drumul către Gara de Mărfuri Tulcea, nu a respectat semnificația indicatorului montat la trecerea la nivel cu calea ferată și nu a acordat prioritate de trecere unui tren de persoane, condus de un bărbat de 31 de ani, din Constanta.

În urma accidentului au rezultat avarierea autoturismului si a trenului de persoane, precum si rănirea conducătorului auto.
In urma impactului, niciun călător aflat in tren nu a suferit vătămări.
Ambii conducători au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

In cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului” conform comunic[rii venite din partea IPJ Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com