Click pentru a te abona

Moțiunea nu va trece. Cred că este vorba mai mult despre un joc electoral care însă aduce destul de multă îngrijorare în viețile românilor

834 Shares

Organizația județului Tulcea a PSD a organizat astăzi, 4 Octombie a.c. o conferință de presă la care au participat reprezentanții Biroului permanent județean și au exprimat convingerea că moțiunea de cenzură inițiată de opoziția parlamentară nu va obține numărul de voturi (preconizat) pentru demiterea Guvernului Dăncilă.

*”Argumentele noastre sunt susținute de măsurile luate de Guvernul Dăncilă conform Programului de Guvernare pe care l-a votat majoritatea românilor :

*Creşterea salariului minim, cele mai mari majorări din istorie pentru salariile medicilor și asistentelor, cele mai mari majorări succesive ale salariilor profesorilor (față de 2016, salariile nete au crescut în medie cu 57%), creșterea pesiilor (noua lege a pensiilor adoptată), pensia minim garantată a ajuns la 704 lei, subvenții importante pentru agricultură și toate celelate proiecte sociale despre care, cu siguranță, oamenii de bună credință au cunoștință.

*Nu toți parlamentarii opoziției agrează schimbarea guvernului. Cred că este vorba mai mult despre un joc electoral care însă aduce destul de multă îngrijorare în viețile românilor cărora li se “promit” deja tăieri salariale, reducerea punctului de pensie, creșterea impozitului sau concedierea a cca. 400 de mii de persoane. Nu cred că aceasta este o abordare pertinentă pentru mai binele românilor(!)

*Moțiunea nu poate ține de foame și cred că rațiunea va învinge jocul politic electoral.

*Pentru cei care deja ne cântau prohodul când vorbeau despre absorbția fondurilor europene la nivelul Județului Tulcea, vreau să le comunic faptul că suntem pe primul loc (!) În 7 ani am obținut finanțare pentru 73 de obiective finanțate prin PNDL1 cu o valoare  de 176 de milioane de lei și încă 173 de obiective au obținut finanțare prin PNDL2 cu o valoare de 747 de milioane de lei. Consider că vorbim despre investiții concrete, importante pentru viața tulcenilor, pentru dezvoltarea județului Tulcea. Viața oamenilor nu trebuie să facă parte din jocurile politice  electorale.

*Județul Tulcea a avut cea mai bună perioadă pentru investiții în timpul guvernării PSD. Din 1,2 miliarde de euro alocate prin Instrumentul Teritorial de Investiții Integrate, 75% sunt deja proiecte contractate și vorbim despre investiții majore – Podul peste Dunăre, Portul și falezaTulcea, spitalul județean, drumuri și proiectele pentru Delta Dunării. Toate acestea ne îndreptățesc să credem că Guvernul Dăncilă va merge mai departe și va continua obiectivele prevăzute în Programul de Guvernare. Apropos, care este Programul de guvernare al Opoziției, cum se va organiza guvernul din cele 6 partide politice, cum va lucra acest guvern?!  (Horia Teodorescu, președinte CJ Tulcea)

*Garantez că această moține a opoziției parlamentare nu are sorți de izbândă pentru că nu este susținută de argumente, de un program de guvernare concret, coerent, că nu auzim decât vocile unor apropiați ai guvernului din umbră al opoziției care ne vorbesc despre tăieri salariale, despre anularea creșterii  punctului de pensie care a intrat  în plată de la 1 Septembrie a.c., despre disponibilizări în masă, creșterea TVA de la 19 la 23%, despre creșterea impozitului pe salarii prin creșterea progresivă sau printr-o “regionalizare” peste noapte cu desființarea multor județe și a peste 2000 de comune.

Dragoș Anastasiu spune că susține mediul de afaceri dar propunerile cu care vine afectează chiar mediul de afaceri, în primul rând micii întreprinzători.

Mi se pare aberant felul în care deja se pregătesc să guverneze cei care au inițiat această moțiune de cenzură.

Eu nu cred în această moțiune! Mai mult decât atât, cred că românii vor vota în mod rational la alegerile prezidențiale din acest an, pentru candidatul care chiar se gândește la fiecare român. Și acesta este candidatul PSD, un partid care va rămâne unit, indiferent de provocări (!) Deputat Radu Anișoara

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com