Click pentru a te abona

Moțiunea de cenzură va fi votată! După demiterea Guvernului PSD înseamnă adoptarea unui program de guvernare responsabil.

În doi ani şi jumătate, Guvernul Dăncilă a dezbinat o ţară întreagă, a distrus rolul instituţiilor fundamentale, a mutilat legi importante, a compromis şansa de a moderniza ţara şi a atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept! S-au perindat prin Guvern peste 80 de miniştri, dintre care unii au fost de cea mai slabă calitate, numiţi nu pentru a creşte performanţele actului guvernamental, ci pentru a tranzacţiona voturi şi interese în interiorul principalului partid de guvernare.

PSD a recurs la tertipuri care au arătat o profundă disperare. Inițial, au făcut presiuni asupra semnatarilor moțiunii ca să îi convingă să nu o mai susțină. Au vrut să convoace plenul pentru citirea moțiunii la 7 seara. Au programat votul de moțiune pentru sâmbătă, încălcând Regulamentul activităților comune ale Camerei Deputaților și Senatului. Nici o moțiune de cenzură nu s-a dezbătut și votat într-o zi nelucrătoare.

PSD și-a pierdut majoritatea în Parlament. Sunt ultimele zbateri ale acestei guvernări catastrofale, care se agață cu disperare de putere.

Curtea Constituțională confirmă o dată în plus faptul că premierul Dăncilă a încălcat Constituția prin refuzul de a cere Parlamentului votul de încredere.

Totul va fi readus în parametrii normali prin moțiunea de cenzură a PNL care va demite Guvernul Dăncilă și va pune punct acestei pseudo-guvernări. Soluţia după demiterea Guvernului PSD înseamnă adoptarea unui program de guvernare responsabil, orientat către dezvoltarea şi modernizarea ţării şi pentru prosperitatea reală a fiecărui român.

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.