Click pentru a te abona

Liberalii au început schimbarea și modernizarea. Sediul PNL- “prin noi înșine”

0 Shares

În cursul zilei de joi, 12 octombrie 2017, Filiala Județeană Tulcea a Partidului Național Liberal, a inaugurat finalizarea lucrărilor de reparații la sediul de pe Strada Concordiei, nr. 3 din Municipiul Tulcea, la exact trei luni de la începerea lor.


Au fost în principal reparații interioare, constând în schimbarea tâmplăriei, a podelelor, tencuieli, sau modernizări ale sistemelor termice și de supraveghere, dar și ale curții exterioare clădirii, amenajări ale compartimentelor de arhivă, sau de design interior.
Se impuneau aceste lucrări, deoarece sediul avea nevoie de un minimum de decență și confort pe care să îl ofere membrilor liberali și cetățenilor județului, clădirea având, așa cum este și firesc, o destinație publică.
Și am reușit prin contribuția, donația, sau efortul multor colegi și prieteni, care au oferit fiecare câte ceva din ce au avut.
Ieri le-am mulțumi lor:
– mulți prieteni „neînregimentați politic”, dar prieteni adevărați, precum artistul tulcean Laurențiu MIDVICHI, care a realizat grafica foto-tapetului „PNL, din 24 mai 1875, prin noi înșine”
– foarte mulți membri activi;
– 182 consilieri locali din 214;
– 7 consilieri municipali din 7;
– 15 viceprimari din 16;
– 17 primari din 17;
– 2 parlamentari din 2;
– 7 Consilierii județeni din 12.

Momentul festiv a fost marcat de alocuțiuni ale liderilor partidului, invitați de la alte formațiuni politice, precum și de o binecuvântare a reprezentanților Bisericii Armenești Sf. Grigore Luminatorul.
Vă așteptăm zilnic, la sediul Partidului Național Liberal din Tulcea, de pe Concordiei, nr. 3, să faceți parte, alături de noi, din ECHIPA LIBERALĂ!
Ștefan ILIE,
PREȘEDINTELE FILIALEI JUDEȚENE TULCEA A
PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com