Click pentru a te abona

La un an după ce au ars autobuzele, s-au furat banii de salarii de la Societatea de Transport Public Tulcea. Ghinion sau neglijență?

79 Shares

*Seiful era închis dar cheile erau în sertar (director STP, Dan Lucian Bălan)* Hoții au furat 200 de mii de lei și s-au făcut nevăzuți chiar dacă firma de pază a intervenit relativ repede *Banii nu ar fi trebuit să se afle în seif pe tot parcursul weekend-ului (viceprimar Andaluzia Luca)*Cei vinovați trebuie să plătească (Primarul municipiului, Hogea Constantin) *Cine sunt vinovații ?!

“Totul s-a întâmplat pe la trei dimineața (10 Noiembrie 2018) din câte am putut afla și eu” ne-a declarat directorul Societății de Transport Public Tulcea, Dan Lucian Bălan.

“Erau patru persoane despre care nu știu mare lucru pentru că paznicul care a fost lovit și apoi imobilizat este la poliție unde dă declarații. Ușa metalică era asigurată, banii erau într-un seif încuiat dar nu știu dacă nu cumva cheile erau prin vreun sertar așa după cum se întâmplă de multe ori. Dacă a fost așa este problema casierei. Erau 200 de mii de lei, banii de salarii pe care angajații urma să-i primească luni, 12 Noiembrie, ziua de salariu. Am sentimentul că s-a acționat la pont pentru că noi am încheiat toate progedurile pentru contracte cu două bănci astfel încât, începând de luna viitoare salariile să intre direct pe card. Am înțeles că au mai fost în această perioadă și alte furturi în zonă, cu siguranță ancheta care a demarat în această dimineață va stabili vinovații și aceștia vor fi găsiți în cel mai scurt timp posibil” a mai spus directorul STP Tulcea într-o discuție telefonică.

“Toți cei responsabili trebuie să plătească și, sunt convins că ancheta va scoate la iveală vinovații și că, de ce nu, se vor recupera și banii” a declarat primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea. “Nu știu cum și de ce au rămas atâția bani în societate peste weekend, nu primarul hotărăște în cel fel sunt gestionate lucrurile la o societate comercială care are o conducere, are un consiliu de administrație, are niște reguli clare pe care trebuie să le urmeze. Repet, cei vinovați trebuie să plătească (!)” a concluzionat primarul Hogea.

“Cred că banii nu ar fi trebuit să se afle în seif pe tot parcursul weekend-ului, banii de salarii ar fi trebuit ridicați de la bancă în ziua de salariu, adică luni, 12 Noiembrie. Sperăm ca de această dată cei vinovați să fie prinși mai repede în condițiile în care se face deja anul de când la aceași Societate de Transport Public au ars aproape toate autobuzele de transport în comun și nici până astăzi nu știm cine a fost vinovat (!) Și mai sperăm ca de această dată să răspundă și cineva din conducerea STP Tulcea, așa cred că este normal” a declarat viceprimarul municipiului Tulcea, Andaluzia Luca.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu amănunte.

vezi și : Peste 1,5 milioane de euro din banii tulcenilor s-au făcut scrum în urma unui incendiu devastator care a lăsat transportul public din municipiu în sistem de…avarie

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com