Click pentru a te abona

Întâlnire de lucru pentru urgentarea lucrărilor privind proiectul Pod suspendat peste Dunăre, Brăila-Măcin

14 Shares

Joi, 4 octombrie 2018, la Sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea a avut loc o întâlnire de lucru cu toți factorii implicați în realizarea investiției privind podul suspendat peste Dunăre, Brăila-Măcin în vederea analizării stadiului actual dar și pentru luarea măsurilor în vederea urgentării desfășurării etapelor premergătoare începerii efective a lucrărilor.

La întâlnire au participat atât reprezentanții beneficiarului Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, constructorul Astaldi – IHI JV, reprezentat de managerul de proiect Alessandro Minniti, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, conducerea Consiliului județean Tulcea, deputații social democrați Mirela Furtună, Anișoara Radu și Lucian Simion, autoritățile publice locale vizate de execuția acestui obiectiv de investiții.

„S-a conturat în mod expres necesitatea urgentării procesului de obținere a avizelor și acordurilor pentru transferul temporar de proprietate, a avizelor de defrișare, avizelor de mediu, cele ale AFDJ, ale celorlalte agenții și instituții împlicate în acest amplu și complex proces de executarea procedurii privind debutul lucrărilor  pentru drumuri de acces și platforme ale organizării de șantier în vederea construcției podului atât de mult așteptat de către toți locuitorii zonei de sud-est a României și nu numai.

Dat fiind faptul că vorbim despre o investiție extrem de importantă, poate cea mai importantă de acest fel la acest moment, am convenit ca fiecare dintre noi să ne implicăm în mod responsabil pentru a ajuta autoritățile locale, asocierea de firme care a câștigat licitația, pentru realizarea acestui obiectiv de investiții. Să urmărim felul în care se derulează obținerea de avize, să facem tot ceea ce este posibil pentru ca birocrația să nu întârzie bunul mers al lucrurilor.

CNAIR a semnat deja contractul pentru lucrările de cercetare arheologică pe traseul viitorului pod de pe malul tulcean în condițiile în care aceste lucrări sunt deja în plină desfășurare pe malul brăilean. Vorbim despre un areal destul de întins ca suprafață și cred că este important faptul că Institutul de Cercetări Eco Muzeale Tulcea începe descărcarea arheologică de săptămâna viitoare.

Podul suspendat peste Dunăre Tulcea _ Brăila, cum ne-am obișnuit noi să spunem,  poate pentru că de la Tulcea s-a susținut cu multă abnegație realizarea acestui obiectiv de infrastructură mare, are un parcurs  bun la acest moment în condițiile în care întotdeauna este loc de mai bine drept pentru care, am speranța că el se va finaliza în termenele stabilite prin contract” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună la finalul întâlnirii de lucru de la Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com