Click pentru a te abona

Gudu Vasile, Deputat PNL Tulcea: interpelare Ministrul Sănătății

0 Shares

 

 ÎN T R E B A R E 

 

Adresată: Domnului FLORIN BODOG, Ministrul Sănătății

De către : Vasile GUDU, deputat PNL de Tulcea

Obiectul întrebării: conștientizarea populației privind activitatea de vaccinare 

Stimate domnule ministru, 

            Având în vedere importanța și necesitatea unui impact major asupra populației a  Legii privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România, vă rog, domnule ministru, să îmi comunicați următoarele:

–        Cum va contribui Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare, în mod concret, la informarea populației privind informațiile de interes public legate de activitatea de vaccinare la nivel național și măsurile de prevenire prin vaccinare?

–        În opinia Domniei Voastre, în ce măsură campaniile de informare, educare și comunicare referitoare la vaccinare vor conduce la conștientizarea părinților/ reprezentanților legali ai copiilor privind beneficiile acesteia, precum și a riscurilor la care se expun prin nevaccinare?

–        Cum veți proceda în cazul în care legea nu își va atinge scopul pentru care a fost inițiată, având în vedere nivelul de reticență al populației deja declarat și constatat?

Solicit răspuns scris.

 

Cu deosebită consideraţie,

Vasile GUDU

Deputat PNL de Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com