Click pentru a trimite e-mail

Gică Popescu are Bază sportivă modernă la Luncavița Spectacol fotbalistic de înaltă ținută cu …”Old Boys” la Luncavița

0 Shares

Cea de-a șasea ediție a Cupei Recoltei la fotbal-„Old Boys” s-a desfășurat pe un stadion nou-nouț, dotat cu vestiare și cu tribune viu colorate, cu gazon natural de calitate, asemenea tuturor bazelor sportive care se respectă și care încurajează practicarea sportului pentru toate categoriile de vârstă. Familiarizat deja cu oamenii din Luncavița și din împrejurimi, marele fotbalist Gică Popescu s-a arătat emoționat de eveniment și a recomandat jucătorilor să privească cu mai multă seriozitate sportul în general și fotbalul în special, chiar dacă nu este de performanță. Cupa recoltei „Old Boys” a rămas și în acest an la Luncavita după un meci cu faze tari, cu driblinguri la care și marile vedete ale fotbalului ar fi ramas uimite (!), cu penaltiuri și, evident cu goluri, dintre echipa locală, Partizanul Luncavița și echipa Progresul Isaccea. Cei peste șase sute de participanți au trăit fiecare moment al meciului cu sufletul la gură iar comentatorul, primarul multifuncțional Ilie Ștefan s-a dovedit a fi un demn urmaș al marelui comentator sportiv Coca Cosma Teoharie, el însuși fiu al satului cu luncă și viță. A fost o ploaie de goluri, doar cinci dintre ele au fost validate de către arbitri iar meciul s-a terminat cu un scor rezonabil de 3-2 pentru Partizanul Luncavița (la pauză 1-0) și felicitări pentru Progresul care l-a avut în poartă pe fostul dinamovist, Cristi Munteanu (isaccean la origine). S-au împărțit diplome, cupe, felicitări, au fost lacrimi de bucurie și de emoție iar Gică Popescu a promis că va fi prezent pe primul stadion care-i poartă numele la fiecare eveniment important. „Mă bucur din toată inima că oamenii încep să înțeleagă tot mai mult importanța sportului pentru viata, pentru sanatate. Această bază sportivă este un exemplu pentru toți aceia care doresc să trăiască cu o minte sănătoasă într-un corp sănătos, de la cei mai mici până la cei mai în vârstă. Sunt foarte bucuros că mă aflu astăzi aici, la Luncavița și vreau să-i mulțumesc primarului Ilie Ștefan pentru felul său unic de a aborda lucrurile ca să pară extrem de firești deși nu este atât de simplu să realizezi un astfel de obiectiv într-o vreme în care economia se află încă în suferință. Le mulțumesc tuturor acestor oameni care m-au înconjurat cu dragoste mereu și îi asigur de înalta mea prețuire si respect” ne-a declarat Gică Popescu, unul dintre marii fotbaliști ai Generației de Aur a fotbalului Românesc. Cel mai bun jucător a fost desemnat Aurelian Croitoru (Partizanul Luncavița) un talentat instrumentist și dirijor al Baladelor Deltei în viața de zi cu zi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com