Click pentru a te abona

Gala sportului tulcean, ediția 2017: caiac-canoe, atletism, box, karate – kyokushin

0 Shares

n acest an au urcat pe scena tulceană tineri care s-au făcut remarcați în caiac-canoe, dar și sportivi care au reprezentat județul la importante competiții de box sau atletism (sporturi olimpice), respectiv karate – kyokushin (sport neolimpic). 

Gala sportului tulcean, ediția 2017,  a avut loc la sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din municipiul Tulcea.

 Este vorba despre onouă ediție a Galei Sportului Tulcea, un eveniment organizat anual de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din județul nostru, devenit deja o tradiție a lumii sportive tulcene.

Susținere pentru sportul tulcean

„Este o onoare pentru noi să fim parte, an de an, din această manifestare onorifică ce își propune  să aducă în prim plan sportivii ce s-au făcut remarcați în cursul anului 2017, cu participări la competiții de cel mai înalt nivel. Am fost și eu sportiv, nu am făcut înaltă performanță, dar pot să spun că activitatea sportivă m-a modelat și pe mine de-a lungul vieții, și-a pus amprenta pe formarea mea, ca om, prin ambiție, determinare etc“, spune Horia Teodorescu, președinte al Consiliului Județean Tulcea.

De asemenea, domnia sa a recunoscut că este nevoie de o mai mare susținere financiară, o creștere a alocărilor pentru activitatea sportivă, astfel încât și la Tulcea să se facă performanță.

„Istoric, Tulcea a dat mulți campioni: chiar aici, în sală, o avem pe doamna Elena Fidatov Moruzov, dar mai putem aduce în discuție nume mari, precum Ivan Patzaichin. Astfel, menirea noastră este fim cât mai aproape de sportul tulcean. Mă bucur că, în ultima perioadă, și sporturile de echipă încep să prindă contur la Tulcea vorbim aici de volei, de handbal, dar și cele de contact, cum ar fi boxul. Le doresc mult succes tuturor sportivilor, dar și celor care trudesc alături de ei și ă asigur că, în limita posibilităților, veți putea conta oricând pe parteneriatul cu instituției Consiliului Județean Tulcea“, a mai adăugat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

„Tulcea, un județ mare cu o densitate scăzută a populației a dat campioni naționali, balcanici, mondiali. Sper ca și voi, dragi sportivi, să călcați pe urmele lor“, a transmis prefectul Lucian Furdui.

Gala, spun organizatorii, constituie o importantă oportunitate de a le mulțumi celor care, de-a lungul anului 2017, s-au implicat activ în susținerea sportului tulcean: astfel, atât Consiliul Județean, cât și Primăria, Prefectura, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul de Poliție, Serviciul Județean de Ambulanță, dar și partenerii din domeniul privat au primit plachete în semn de mulțumire pentru susținerea activității sportive la nivelul județului Tulcea.

În acest an au urcat pe scena tulceană tineri care s-au făcut remarcați în caiac-canoe, dar și sportivi care au reprezentat județul la importante competiții de box sau atletism (sporturi olimpice), respectiv karate – kyokushin (sport neolimpic).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com