Click pentru a te abona

EURES: Locuri de muncă în străinătate

0 Shares

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Munca din Europa – EURES oferă 1394 locuri de munca, astfel:

 • Angajatori din Belgia oferă 2 loc de munca in meseriile de proiectant constructii metalice; Manager Senior de Proces.
 • Angajatori din Danemarca  oferă 430 locuri de munca in meseriile de culegator de mazare si culegator capsuni.
 • Angajatori din Germania oferă 125 locuri de munca in meseriile de: asistent medical generalist; mecanic industrial; bucatar; mecanic auto (camioane); electrician industrial; mecanic industrial; mecanic (masini prelucrare cauciuc si mase plastice); asistent manager; electrician; barman; ospatar; personal in industria gastronomiei de sistem; brutar; factor postal.
 • Angajatori din Irlanda oferă 386 locuri de munca in meseriile de technician si insotitori de zbor si stewarzi.
 • Angajatori din Marea Britanie oferă 346 locuri de munca in meseriile de: ingrijitor persoane; asistent medical; sofer profesionist.
 • Angajatori din Norvegia oferă 4 locuri de munca in meseriile de postdoctorand in departamentul biomedical; mecanic biciclete; stagier cerectare biomedicala.
 • Angajatori din Polonia oferă 2 locuri de munca in meseriile de PHP Developer – Programator aplicatie si Dezvoltator internet.
 • Angajatori din Slovacia oferă 37 locuri de munca in meseriile de sofer autocamion; ingrijitor persoane/infirmier.
 • Angajator din Spania oferă 1 loc de munca in meseria de maseur.
 • Angajatori din Suedia oferă 55 locuri de munca in meseriile de: tinichigiu auto; femei de serviciu; mecanic auto; vopsitor auto.
 • Angajatori din Ungaria oferă 6 locuri de munca in meseria de mecanic agricol.

De asemenea, cei care doresc sa primească mai multe detalii despre locurile de munca vacante din tarile Uniunii Europene pot accesa www.eures.europa.eu, pot veni la sediul  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Munca Tulcea, strada Grigore Antipa, nr.10,  sau pot suna la numărul de  telefon  0240 512 298.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com