Click pentru a te abona

Comunitatea oamenilor de afaceri are un rol esențial în dezvoltarea socio-economică a zonei

15 Shares

Cea de-a XXV-a ediție a Topului Firmelor din județul  Tulcea, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea, s-a aflat în acest an sub semnul Centenarului Marii Uniri și a împlinirii a 140 de ani de la unirea Dobrogei cu patria mama, România la 14 Noiembrie 1878.

„Este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde, în fiecare an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale Dobrogei de Nord.

Vorbim despre un bilant, despre o recunoaștere a performanței economice, a corectitudinii față de bugetul de stat dar și față de angajați sau colaboratori, a spiritului civic de care dau dovadă firmele premiate.

Suntem la 100 de ani de la Marea Unire, moment în care aniversãm și un sfert de veac de când se organizează această modalitate de promovare a rezultatelor de peste an a agenților economici din diferite domenii de activitate, cunoscut sub numele generic de  “Top al Firmelor”.

Comunitatea oamenilor de afaceri are un rol esential în functionarea statului, în dezvoltarea socio-economică a zonei, iar pentru acest lucru vreau să felicit toți antreprenorii, pe toți cei care, cu profesionalism și creativitate, curaj și credință se pun în slujba a tot ceea ce își propun să realizeze. Felicit și le doresc succes tuturor firmelor premiate pentru performanțele pe care le înregistrează, pentru locurile de muncă pe care le crează și-i asigur pe toți antreprenorii de sprijin, de susținere în măsura în care acest lucru este posibil” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună care a participat la festivitatea prilejuită de Topul județean al firmelor 2018 organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură în colaborare cu Consiliul Județean Tulcea. .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com