Click pentru a te abona

Bine ați venit în Cetatea Cunoșterii! Prima zi a anului școlar 2018-2019

20 Shares

Emoție, bucurie, curiozitate, un amalgam de sentimente m-au cuprins încă din zorii zilei când m-am pregătit astăzi de școală. Așa a fost mereu, încă de la „grădi”, apoi în fiecare nou an școlar, cu provocările și cu ineditul lui.

Merg cu drag la școală pentru că-mi place să fiu între copii, între cei mai mici sau cei mai măricei școlari, între liceeni, între studenți, peste tot simt fiorul unic pe care l-am trăit și eu an după an. Avem nevoie de educație așa după cum avem nevoie de pâine și este foarte bine dacă le inoculăm copiilor noștri importanța școlii de la câțiva anișori. Pentru că numai așa-i pregătim cu adevărat pentru viitor.

Astăzi am mers la Școala Gimnazială „Traian Coșovei” de la Somova și ne-am oprit la cei mai mici învățăcei, micuții de la clasa pregătitoare și la cei din clasa întâi. Un pic temători, curioși, mândri, micuții au venit astăzi la școală pregătiți pentru această etapă deosebit de importantă, definitorie aș spune, cu sufletul plin de încredere și de dorința de a fi cei mai buni. Am vorbit cu ei și cu dascălii lor, am vorbit cu părinții care păreau chiar mai emoționați decât micuții care-au marcat astăzi începutul cunoașterii, fundamentul pregătirii profesionale și am aflat care ar fi la acest moment problemele învățământului românesc, care ar fi nevoile, dorințele copiilor, speranțele cadrelor didactice, ale părinților sau ale bunicilor micilor elevi.

Acesta a fost un prilej foarte bun pentru continuarea Campaniei noastre „Ghiozdane pentru copiii din familii defavorizate”, initiate încă de anul trecut de OFSD Tulcea, astfel încât bucuria ghiozdănelului și a rechizitelor oferite a fost cu atât mai mare iar prima zi de școală a fost cu adevărat deosebită și pentru faptul că a sosit cu…daruri.

Vă doresc tuturor un an școlar ușor, cu rezultate foarte bune, să fiți sănătoși, să-i iubiți și să-i ascultați pe dascălii și pe părinții voștri! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Deputat PSD, Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com