Click pentru a te abona

Bărbat arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și furt calificat

64 Shares

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violenta în familie și furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 42 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 14 iunie – 21 iulie a.c., persoana în cauză ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în mod repetat. Totodată, în perioada 5-19 iulie a.c., acesta ar fi pătruns în locuința unei rude și ar fi sustras bunuri, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, o parte dintre acestea fiind restituite persoanei vătămate.

De asemenea, bărbatul în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere, prin faptul că la data de 26 iulie a.c., acesta ar fi distrus fereastra unui imobil din municipiul Constanța.

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com