Click pentru a te abona

Am solicitat Secretariatului General al Guvernului, precizări privind alocarea sumei pentru realizarea variantei ocolitoare a oraşului Măcin

413 Shares

Pentru că sfârșitul anului este foarte aproape iar Hotărârea de Guvern din 28 Octombrie 2019 prin care se alocau  28.819 mii lei din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului pe anul 2019, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere privind eliminarea traficului greu din oraşul Măcin prin realizarea investiţiei „Reabilitarea şi extinderea drumului de exploatare DE406”, pare să fi rămas deocamdată doar pe hârtie, am adresat două întrebări Secretariatului General al Guvernului, în acest sens:

  1. Suma de 28.819 mii lei pentru realizarea variantei ocolitoare a oraşului Măcin va fi alocată până la finele acestui an, aşa cum este stabilit prin Hotărârea de Guvern?
  2. În cazul în care nu va mai fi alocată în cursul acesti an, luaţi în calcul această finanțare la fundamentarea bugetului de stat pe anul 2020?

Reamintesc faptul că varianta ocolitoare a oraşului Măcin are în vedere atât reabilitarea şi modernizarea prin lărgirea şi creşterea capacităţii portante a drumului de exploatare existent, cât şi extinderea acestuia, realizându-se un drum de centură pe care poate fi deviat traficul greu ce tranzitează în prezent oraşul Măcin.

Subliniez deasemenea faptul că traficul greu care tranzitează oraşul Măcin produce mari pagube materiale locuitorilor acestui oraş, multe dintre locuinţele lor fiind afectate. De asemenea, poluarea atmosferică şi fonică are efecte negative asupra calităţii vieţii lor.

Deputat Anişoara Radu

Comisia Buget, finanțe și bănci

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com