Click pentru a te abona

22 Decembrie, Tulcea: Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății

30 Shares

Ziua de 22 decembrie este o zi cu o semnificație puternică în mentalul nostru colectiv, o zi cu deosebite şi puternice sentimente patriotice pentru toţi românii dedicată Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii, amintirii și pomenirii tuturor celor care s-au jertfit pentru libertate, pentru căderea regimului comunist și pentru deschiderea unui alt drum pentru România, într-o Europă unită.

Eroii Revoluției din 1989 au fost cei care au schimbat cursul istoriei acestui neam. Ei au fost cei care au crezut, au luptat și s-au sacrificat. Datorită lor suntem parte a Uniunii Europene și NATO, și iată, de la 1 Ianuarie 2019, România va asigura președinția Consiliului Uniunii Europene.

Ceremonialul militar și religios organizat de Prefectura Tulcea împreună cu Garnizoana Tulcea a cuprins prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă și intonarea Imnului de Stat, oficierea serviciului religios de către un sobor de preoți în frunte cu P.S. Visarion, Episcopul Tulcii și depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției.

Ca în fiecare an, au fost pomeniți  martirii tulceni Gavrilov Corneliu și Mihai Serian, ei și toți cei care s-au sacrificat în urmă cu 29 de ani pentru ca viitorul României să se scrie pe coordonatele democrației recunoscute și respectate în Europa. Pentru ca tinerii de astăzi să aibă o altă perspectivă a viitorului.

Recunoștință veșnică. Dumnezeu să-i odihnească în pace și să ocrotească România și Românii!

Mirela Furtună

Deputat PSD Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com