Click pentru a te abona

2019: Se deschid șantierele pentru podul peste Dunăre, portul Tulcea, Spitalul Județean și Aeroportul Delta Dunării

2K Shares

*Sunt mulțumit de munca depusă de aparatul Consiliului Județean, de munca noastră, în general, și cred că prin aceste investiții majore lucrurile se vor schimba pentru județul Tulcea, dar și pentru județul Constanța, acestea având un impact benefic pentru toată Dobrogea“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu anunță un an nou marcat de evenimente și investiții foarte importante pentru întregul județ. Deschiderea mai multor șantiere, la nivel județean, este unul dintre cele mai importante puncte pe lista de investiții. „Dintre toate țintele majore pe care eu și Consiliul Județean ni le-am asumat, respectiv podul peste Dunăre, portul Tulcea, Spitalul Județean și Aeroportul Delta Dunării – acestea fiind cele mai mari, din punct de vedere valoric – toate le vom avea deschise, ca șantier, în primăvara și vara anului viitor. Celelalte investiții, pe drumuri județene, parte dintre ele au trecut de faza de licitație, s-a făcut deja achiziția, iar la cealaltă parte, achizițiile sunt în derulare, ceea ce înseamnă că investițiile de peste 120 de milioane de euro pentru drumuri județene vor fi efectiv în execuție începând din primăvara anului viitor“, a declarat președintele Consiliului Județean.

În privința investițiilor din domeniul cultural, respectiv cele trei monumente istorice – Muzeul de Etnografie Tulcea, Casa Panaghia din Babadag și Farul de la Sulina – acestea sunt, de asemenea, în stadiul de licitație pentru stabilirea constructorului, urmând a intra în execuție în primăvara sau vara anului 2019, dacă nu vor fi contestații.

„Aceasta înseamnă că toate șantierele majore vor fi deschise în primăvara anului viitor. În momentul de față, pot să spun că 100% din investițiile de impact pentru județul Tulcea sunt realizabile.

În concluzie, sunt mulțumit de munca depusă de aparatul Consiliului Județean, de munca noastră, în general, și cred că prin aceste investiții majore lucrurile se vor schimba pentru județul Tulcea, dar și pentru județul Constanța, acestea având un impact benefic pentru toată Dobrogea“, a mai declarat președintele Horia Teodorescu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

5 Raspunsuri la 2019: Se deschid șantierele pentru podul peste Dunăre, portul Tulcea, Spitalul Județean și Aeroportul Delta Dunării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com