Click pentru a te abona

Ziua Minorităților Naționale – Mesajul Uniunii Armenilor din România, filiala Tulcea

14 Shares

Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, ne pregătim să preluăm președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, sărbătorim într-o unitate indestructibilă Ziua Minorităților Naționale din România într-un moment cu o încărcătură emoțională deosebită și ne referim la frumoasele sărbători care ne aduc miracolul Crăciunului în casele și în viața noastră.

Faptul că România îşi afirmă cu onoare și cu mândrie în plan internaţional experienţa şi expertiza în domeniul dialogului, a conviețuirii în armonie și bună înțelegere cu bunăcredință, este un fapt binecunoscut și aplaudat de toate minoritățile naționale care, în străvechea provincie a Dobrogei a fost în toate timpurile cu adevărat un model demn de remarcat și de urmat. Promovarea identităţii minorităţilor, valorizarea contribuţiei minorităţilor entice, toate aceste coordonate în marele proiect al României prin care toți românii și, în mod evident și toate minoritățile entice au o şansă autentică în a se împlini prin forţe proprii pentru ca naţiunea, comunitatea de interese naţionale, dar şi locale, etnice, religioase, să-şi reafirme identitatea şi demnitatea.

Multiculturalitatea, drepturile minorităților care implică recunoaşterea pluralismului şi a varietăţii culturale, a identităţii culturale a fiecărei comunități entice în parte reprezintă valoarea socială şi culturală adăugată de toate etniile ce şi-au găsit, în decursul istoriei, destinul pe teritoriul României.

Cu prilejul Zilei Minorităților Naționale, Uniunea Armenilor din România, filiala Tulcea, dorește tuturor românilor Sărbători fericite cu sănătate, bucuria împlinirii, pace sufletească cu daruri multe, speranță și încredere. Fie ca magia Crăciunului să ne aducă și în acest an bucuriile copilăriei.

La mulți și frumoși ani!

Uniunea Armenilor din România, filiala Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com