Click pentru a te abona

Ziua Marinei Române, ziua în care credincioşii cinstesc Adormirea Maicii Domnului, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.

21 Shares

Ziua Marinei este marcată de autoritățile publice și de celelalte instituții ale statului prin organizarea mai multor programe în spiritul tradițiilor poporului român, precum și prin ceremonii militare și religioase. Faleza Dunării este în fiecare an asaltată de mii de oameni care vin să privească parada navelor militare ori de intervenții, exercițiile demonstrative, jocurile și concursurile marinărești.

“Sărbătoarea Zilei Marinei, coincide la Tulcea cu sărbătoarea orașului și cu sărbătoarea navaliștilor, drept pentru care a fost, este și va rămâne pentru noi o zi deosebit de importantă, aștepatată cu nerăbdare de toată suflarea, un bun prilej pentru a cinsti cu emoție și cu mândrie marinarii noștri care știu să-și facă datoria în mod exemplar dar și constructorii noștri de nave care-au scris capitole importante în istoria orașului Tulcea.

Vă salut cu respect și profundă considerațiune și vă doresc sănătate, bucurie, împlinirea năzuințelor, a dorințelor în plan personal și profesional. Prin devotament şi profesionalism faceți cinste României, voi, toți marinarii care lucrați pentru țară pe navele aflate sub pavilion românesc, toţi cei care își desfășoară activitatea în porturile noastre și-n cele din afara granițelor, constructorii noștri de nave care fac la Tulcea unele dintre cele mai complexe proiecte.

Deasemea, doresc să le transmit tuturor celor care-și sărbătoresc onomastica sub patronajul binecuvântat al Sfintei Fecioare Maria cele mai sincere urări de fericire, noroc, iubire și belșug! Este o zi minunată și meritați cu toții tot ceea ce este mai bun” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună după ceremonialul organizat cu prilejul Zilei Marinei la Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com