Click pentru a te abona

Ziua Internațională a Romilor: Pro România promovează consolidarea încrederii între comunitățile de romi și restul populației

53 Shares

But berșa angle, rroma-len! De Ziua Internaţională a Romilor, transmit gândurile mele bune cetăţenilor de etnie roma din județul și municipiulTulcea, oriunde s-ar afla.

Consider că ziua de 8 aprilie constituie un prilej deosebit de a vorbi despre tradițiile, valorile, idealurile și obiceiurile acestei comunități dar și despre problemele cu care se confruntă una dintre cele mai numeroase minorităţi etnice din Europa, care, din păcate, este încă expusă diverselor forme de excludere socială şi de marginalizare.

Îmi exprim speranța ca împreună să reușim să găsim cele mai bune soluții pentru că acest lucru este posibil și este demonstrat de seriozitatea și profesionalismul colegilor noștri care au ales să militeze Pro România.

Doresc să reiterez faptul că în cadrul celui de-al 12-lea Forum European pentru drepturile copilului a fost prezentat un studiu ce cartografiază cercetarea în domeniul copiilor romi. Acesta face recomandări tuturor celor implicați în integrarea romilor, inclusiv Uniunii Europene, guvernelor naționale, regionale și locale, ONG-urilor și altor organizații, precum și donatorilor.

“Pentru al treilea an consecutiv, Comisia Europeană, împreună cu organizații-umbrelă ale societății civile europene, se alătură inițiativei Parlamentului European de a găzdui o serie de evenimente pentru a marca Ziua Internațională a Romilor.

Pentru a pune capăt secolelor de marginalizare a romilor este necesară o cooperare la nivelul întregii Europe. Politicienii, indiferent că activează pe plan local sau național, trebuie să contribuie la consolidarea încrederii între comunitățile de romi și restul populației și să se asigure că aceștia beneficiază de aceleași drepturi și oportunității ca și ceilalți cetățeni europeni” a subliniat Comisarul European Corina Crețu într-un mesaj adresat membrilor comunităților de romi de pretutindeni.

Sprijinim membrii acestei minorități și toate eforturile pe care le fac pentru recunoașterea zonei noastre ca un spaţiu al coeziunii sociale şi al solidarităţii în jurul proiectelor naţionale care au drept valori fundamentale toleranța, armonia şi respectul reciproc.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor, doresc să vă transmit un călduros La Mulţi Ani, sănătate şi putere de muncă, pentru a putea contribui împreună la îmbunătăţirea vieții de zi cu zi a romilor! But berșa angle, rroma-len!

Cu deosebită prietenie și consideraţie,

Pro România Tulcea

Ștefana Zibileanu/Coordonator

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com