Click pentru a te abona

Ziua Dobrogei. 140 de ani de la unirea Dobrogei cu Patria Mamă.

15 Shares
Sâmbătă, 10.11.2018, între orele 1100-1300, la ART CAFE – Casa Avramide a avut loc evenimentul „Ziua Dobrogei. 140 de ani de la unirea Dobrogei cu Patria Mamă”, organizat de PNL – Filiala Tulcea în colaborare cu PNL Constanța.
“Scopul evenimentului a fost acela de a marca cei 140 de ani de la alipirea Dobrogei la Patria Mamă prin diverse manifestări culturale coordonate de dna Pavel Viorica, președinta OFL – municipiu Tulcea.
Felicit organizatorii, doamnele liberale care au dovedit și de această dată determinare și implicare într-o acțiune atât de importantă pentru Dobrogea și pentru România, felicit, deasemenea, participanții, artiștii care ne-au oferit momente deosebite, cu o mare încărcătură emoțională, toți colegii liberali, toți tulcenii care înțeleg împortanța împlinirii a 140 de ani dela realipirea Dobrogei la trupul țării mamă, România, într-un an marcat de Centenarul Marii Uniri” a declarat deputatul liberal Gudu Vasile la finalul manifestării dedicate celor 140 de ani de când Dobrogea a revenit acasă.
Programul a fost marcat de:
– expoziție de lucrări plastice aparținând elevilor de la Liceul de Arte „George Georgescu” – Tulcea sub coordonarea profesorilor Pahom-Grigore Claudia, Luchian Doru, Luchian Vera, Oancea Traian și Oancea Veronica.
– recital de chitară susținut de Andreea Vasile, elevă în cls. a VIII- a la Liceul de Arte „George Georgescu” – Tulcea, sub coordonarea profesorului George Manea;
– recital de vioară susținut de Alexia Fucigiu, elevă în cls. a VIII- a la Liceul de Arte „George Georgescu” –Tulcea, acompaniată de prof. George Manea și sub coordonarea prof. Rodica Grămoiu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com