Click pentru a te abona

Zilele orașului Izmail, prilej de reitarare a relațiilor de colaborare și cooperare cu județul Tulcea

73 Shares

“Doresc să transmit cele mai sincere urări de reușită, sănătate, încredere, confraților noștri din Izmail, comunităților de români, oriunde s-ar afla și să-mi exprim speranța că oportunitățile care vor fi tot mai concrete în țara noastră îi vor determina să revină cât mai curând acasă” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună, secretar al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților cu prilejul festivitățile prilejuite de Zilele Orașului Izmail.

“După cum bine știți, traversăm o nouă etapă a bunelor relații de colaborare și cooperare dintre orașul Izmail, Ucraina, județul Tulcea și municipiul București, România iar la Izmail am fost întotdeauna bine primiți de gazdele noastre, membri ai Consiliului orășenesc și primarul orașului Ismail, Andrei Abramchenko, Președintele Consiliului Regional Odessa, Anatolii Urbanckii și deputat în Rada Supremă a Ucrainei, Alexandr Urbanskii din partea circumscripției electorale Ismail, Reni (Regiunea Odessa)  pe care le-am însoțit de fiecare dată cu respect la Monumentul Eroilor Români căzuți în primul Război Mondial, unde am păstrat un moment de reculegere și ne-am adus omagiul celor care s-au jertfit pentru libertate.

Reamintesc faptul că la ultima reuniune de lucru cu autoritățile publice locale de la Izmail, Ucraina, cu cele ale județului Tulcea, România, au avut loc discuții cu privire la oportunitățile oferite de Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014 – 2020 care prevede investiții în valoare de peste 6.000.000 Euro,  în consorțiu: instituții publice din județul Tulcea în parteneriat cu Primăria Ismail – Regiunea Odessa, Ucraina.  De altfel, la Izmail s-a semnat, după cum bine știți, Înțelegerea de cooperare între Consiliul județean Tulcea și Primăria orașului Ismail, moment deosebit pentru vecinii noștri care consideră documentul semnat atunci ca fiind “poarta de intrare în Uniunea Europeană”.

Așadar, felicitări și sincere orări de sănătate, bucurie și realizarea tuturor proiectelor propuse cu prilejul Zilelor orașului Izmail” a precizat deputatul social democrat Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com