Click pentru a te abona

Ziua Națională a statului Qatar, sărbătorită și la București. “Relaţiile diplomatice şi politice cu România, ţară prietenă, sunt deosebite”

187 Shares

Miercuri, 11 Decembrie 2019, Excelența Sa, domnul Abdullah Nasser Abdullah Alhumaidi, ambasadorul Statului Qatar la București, a organizat o recepție în cinstea celebrării  Zilei Naționale a Qatarului care se sărbătorește în fiecare an la 18 decembrie.

În calitate de Președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Qatar, deputatul PSD, Mirela Furtună, ne-a oferit o declarație de presă cu prilejul Zilei naționale a statului Qatar:

“Am avut onoarea de a fi invitată la această recepție și doresc să exprim admirația și respectul nostru pentru realizările statului Qatar, să adresez felicitările noastre pentru evoluția pozitivă în dezvoltarea economică, a turismului, a culturii.

În cadrul întrevederilor cu Excelența Sa, Ambasadorul Statului Qatar în România, domnul Abdullah Nasser Abdullah Alhumaidi, am salutat nivelul excelent al relațiilor româno-qatareze care vizează consolidarea și extinderea relațiilor bilaterale dintre cele două țări și ne-am exprimat deschiderea pentru a începe dialogul româno-qatarez la nivel parlamentar în special la nivel politic și diplomatic pentru un impact cât mai bun asupra cooperării economice dintre România și Qatar.

Aș vrea să reamintesc faptul că Excelența Sa, domnul ambasador, a relevant întotdeauna interesul părții qatareze de intensificare a schimburilor economice și comerciale dintre România și Statul Qatar, țara noastră reprezentând un punct strategic de acces pe piața europeană. Printre domeniile cu potențial puternic de colaborare, au fost evocate: industria alimentară și securitatea alimentară, turismul, energia, transportul maritim.

Excelența Sa, domnul ambassador Abdullah Nasser Abdullah Alhumaidi a subliniat faptul că relaţiile diplomatice şi politice cu România, ţară prietenă, sunt deosebite şi construite pe baza încrederii reciproce, respect şi interese commune: “Suntem interesaţi de România din considerente geopolitice, ca stat membru al Uniunii Europene şi NATO, acesta având şi o prezenţă istorică în lumea arabă. Strategia noastră se concentrează pe faptul că cea mai importantă investiţie se realizează prin intermediul cetăţeanului, dar şi pe angajamentul nostru de păstrare a identităţii noastre ca ţară arabă şi islamică cu valori şi tradiţii străvechi, alături de încercarea de a prinde din urmă civilizaţia modernă, cu toate descoperirile ei ştiinţifice” a mai spus domnis sa.

Urez un călduros “La mulți ani”, Statului Qatar și cetățenilor săi”a declarat în finalul expozeului său deputatul Mirela Furtună, Președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu statul Qatar.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com