Click pentru a te abona

Zibileanu Ștefana: Candidez la Primăria Tulcea cu respect pentru întreaga comunitate și cu îndrăzneala omului care știe ce are de făcut, cu speranța în Dumnezeu și în buna dumneavoastră credință

479 Shares

Prioritatea mea sunt oamenii.Astăzi despre Regenerarea urbană a Municipiului Tulcea

articol de informare electorală

Transformarea orașelor, respectiv, regenerarea urbană și reconversia vechilor platforme industriale , a unor zone uitate-n paragină este cu adevărat o provocare pentru noi, cei de la Pro România Tulcea și intenționăm să ne apucăm de treabă de îndată, dacă votul dumneavoastră ne va fi favorabil.

Regenerare urbană pentru mine, Zibileanu Ștefana, în calitate de potențial Primar al Municipiului Tulcea, înseamnă nu doar reabilitarea și asfaltarea unor străzi și ale unor trotuare. Noi intrăm în fiecare cartier din Municipiul Tulcea și lucrăm atât la aleile dintre blocuri dar și la implementarea prin soluții inteligente a zonelor verzi, a locurilor de joacă pentru copii, a construirii de unități de parcare supraterană conform unui plan stabilit împreună cu dumneavoastră, tulcenii, pe cvartale de blocuri, renovăm și consolidăm unele dintre clădirile existente (multe de patrimoniu) dar ne – am gândit și la şi conversia funcţională a clădirilor și spațiilor uitate, părăsite și transformate adeseori în adevărate zone insalubre, pline de gunoi. Acestea din urmă chiar reprezintă potențial de a fi transformate în interesul comunității.

Toate aceste lucruri se pot face cu finanțare externă prin proiecte aflate acum la mare căutare dar și prin parteneriat public privat.

Aș vrea să explic faptul că în cadrul acțiunilor de regenerare urbană pot fi încadrate și acțiunile de reabilitare termică a clădirilor rezidențiale/publice deoarece acestea cresc calitatea locuirii și cresc estetica orașelor dar și o reală protecție a mediului.

Aceasta este una dintre preocupările noastre vitale pentru viitor pentru că schimbările climatice și toate fenomenele de care am avut parte ne obligă să abordăm viitorul… altfel(!) Regenerarea urbană cu toate componentele ei, reducerea emisiilor de CO2, utilități moderne, spații comerciale diverse cu fațade și terase amenajate corespunzător și echilibrat pentru armonizarea imaginii de ansamblu și performanța edilitară, pentru toate acestea sunt deja proiecte pregătite să intre în dezbaterea publică.   

De aceea ne gândim chiar și la retehnologizarea sistemului integrat de încălzire și furnizare a apei calde și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile pe zone și cartiere ale Municipiului Tulcea conform particularităților și coordonatelor sociale ale fiecăruia.

Nu vorbim din cărți, avem deja crochiate proiecte de REGENERARE URBANĂ a Municipiului Tulcea, personal am demonstrat că știu să atrag și să lucrez cu fonduri europene, am o echipă pregătită în acest domeniu care va întregi actuala echipă din cadrul Primăriei Tulcea.

Spuneam că nu teoretizăm idei cum poate vor spune unii dintre dumneavoastră și înțeleg acest lucru pentru că vă este greu să credeți.

Împreună Schimbăm Tulcea!

***

Sunt o femeie puternică, mi-am crescut copiii, mulțumesc lui Dumnezeu, frumos, am grijă de părinții mei bătrâni și bolnavi iar Direcția pe care o conduc, poate cea mai grea pentru că este vorba în primul rând despre unii dintre cei mai necăjiți dintre oameni dar și despre mulți copii, se dovedește, cu fiecare zi care trece a fi una dintre cele mai performante.

Pro România Tulcea vine cu o ofertă extrem de inteligentă, cu lucruri noi, fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului care a scris capitole importante în Istoria României.

Votează cu încredere Zibileanu Ștefana, Primar al Municipiului Tulcea!Votează echipa Pro România pentru că nu vei fi dezamăgit! Impreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com