Click pentru a te abona

Zece autospeciale noi la Poliția tulceană

Zece autoturisme Dacia Logan au fost repartizate polițiștilor tulceni  pentru a fi folosite în misiunile desfășurate pentru siguranța cetățenilor.

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program inițiat de Ministerul Afacerilor Interne și aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, 10 de autospeciale, care au intrat de ieri, în serviciu.

Structurile care beneficiază de noile mașini sunt cele de ordine publică de la toate secțiile de poliție, precum și serviciile operative.

În analiza activității Poliției Tulcene în anul 2014, la capitolul situația parcului s-a constatat că 38% este format din autoturisme mai vechi de 10 ani.

Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect și până în prezent, Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea a fost înzestrat cu 3 de autospeciale marca Dacia Duster și 11 autospeciale Dacia Logan.

Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea va fi mai prompt în reacție și își va desfășura activitatea în condiții ce vor conduce la creșterea capacității de acțiune și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.