Click pentru a te abona

WWF: Culori pe cale de dispariție – protejați natura. Păduri, Dunăre și Deltă, ursul brun, sturionii și zimbrii

313 Shares

Cum dispar culorile Pământului?

Peste 70% din suprafața Pământului este acoperită de apă, nu degeaba i se zice și Planeta albastră. Și, totuși, culorile și nuanțele de albastru ale planetei dispar. Pescuitul excesiv diminuează nunanțele marine, împingând spre extincție numeroase specii de pești, dar și victime colaterale, cum sunt delfinii sau țestoasele. Aproape 6 miliarde de tone de pește și alte fructe de mare au fost pescuite din oceane, în ultimii 60 de ani, încât unele specii de ton sunt azi amenințate cu dispariția. La nivel local, sturionii din Dunăre sunt în prag de extincție din cauza pescuitului excesiv și, apoi, ilegal. O altă cauză, o reprezintă poluarea cu plastic. În prezent, se estimează că 18% din populațiile de ton și pește spadă și 90% din păsările marine ale lumii au fragmente de plastic în stomac.

„Despre mediu se discută prea puțin, deși bunăstarea noastră depinde de biodiversitate, de diversitatea culorilor și a naturii. Prin prezența la Neversea ne dorim să îi inspirăm pe cei peste 200.000 de iubitori de muzică și culoare ce vor lua parte și anul acesta la festival, pentru că, la rândul lor, ei pot deveni ambasadori ai naturii. Prin gesturi simple, ce devin obiceiuiri sustenabile, putem proteja împreună natura”, spune Hanny Bratu, manager comunicare și fundraising la WWF România.Culori pe cale de dispariție – o platformă prin care fiecare poate proteja natura

Campania Culori pe cale de dispariție aduce în atenția publicului cinci cauze pentru care WWF acționează în România – păduri, Dunăre și Deltă, ursul brun, sturionii și zimbrii. Platforma centrală a campaniei, www.culoripecalededisparitie.ro, își propune să crească în fiecare zi prin alăturarea de noi susținători, astfel încât subiectul protejării mediului inconjurator și a biodiversității să devină un subiect comun de conversație în viața comunității.

Neversea, primul brand ambasador al campaniei Culori pe cale de dispariție 

Neversea este primul festival care se alătură ca ambasador. Cel mai important festival de la malul Mării Negre își asumă rolul de a face mainstream discuția despre importanța naturii, inspirând oamenii să acționeze pentru a proteja biodiversitatea.„Ca organizatorii ai celor mai mari festivaluri din România și unele dintre cele mai mari din Europa, dorim să dăm un exemplu participanților și, din acest motiv, în fiecare an facem demersuri pentru a deveni un festival prietenos cu natura și mediul înconjurător, dar și să sprijinim alte proiecte care privesc sustenabilitatea și protejarea naturii. Ne bucuram de această colaborare cu WWF România și credem că putem contribui la o schimbare pe termen lung,” a declarat Edy Chereji, Head of Communication NEVERSEA.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com