Click pentru a te abona

Weekend însângerat cu tentativă de crimă, bătăi crunte și alte violențe

65 Shares

*un bărbat și-a înjunghiat prietena în Tulcea*la Hamcearca și la Stejaru doi bărbați și-au bătut “temeinic” consoartele*la Chilia Veche un tânăr a fost agresat

*În după-amiaza zilei de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu, un bărbat furios că a fost părăsit de prietenă a tăiat-o pe aceasta în zona gâtului pe fondul unei altercații. Victima a fost transportată la Spitalul de urgență Tulcea și s-a început o anchetă

*La data de 7 septembrie  a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hamcearca  au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, din comuna Hamcearca, județul Tulcea, despre producerea unui scandal la domiciliul său unde, un bărbat de 31 de ani, concubinul femeii în cauză, ar fi agresat-o fizic.

Polițiștii tulceni au emis ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

*La data de 8 septembrie  a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stejaru  au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Stejaru, județul Tulcea, despre producerea unui scandal la domiciliul său.

Sosiți la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, concubinul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic.

Polițiștii  au emis ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii  au emis ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

*La data de 7 septembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Chilia au fost sesizați cu privire faptul că, un bărbat, în vârstă de 28 de ani din Chilia Veche ar fi fost agresat fizic.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 30 de ani, din Chilia Veche, județul Tulcea, bănuit de savârșirea faptei, stabilind, totodată, că agresiunea ar fi avut loc în urma unui confict spontan.

La data de 8 septembrie a.c., persoana în cauză a fost reținută pe bază de Ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, urmând ca la data de 9 septembrie a.c., să fie prezentată instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com