Click pentru a te abona

Weekend “amețit”, “de relaxare”, cu conducători auto aflați sub influența alcoolului și/sau a drogurilor

169 Shares

În perioada 15 – 17 mai a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică au acționat pe raza județelor Tulcea și Constanța, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (alte preocupări, conducere sub influența băuturilor alcoolice, viteză neadaptată sau excesivă și abateri pietoni) și a faptelor antisociale .

*La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Nucarilor au depistat un bărbat de 23 de ani, din comuna Bestepe, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Agighiol, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

*La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Grindu și I.C.Brătianu au depistat un bărbat de 27 de ani, din localitatea Grindu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

*La data de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 43 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Elizeului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

*La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Turcoaia au depistat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Turcoaia, în timp ce conducea un auto, pe raza localității, fiind sub influenața băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

*În noaptea de 17/18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Constructorilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

*În noaptea de 17/18 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 59 de ani, din Tulcea în timp ce conducea un auto pe strada Elena Doamna, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

*La data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

*La data de 16 mai a.c., în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Postului de Poliție Albești au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un motociclu pe raza comunei Limanu, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

*La data de 16 mai a.c., în jurul orei 22.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pelicanului din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

*La data de 16 mai a.c., în jurul orei 22.40, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391. Întrucât existau suspiciuni că acesta s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, la fața locului au ajuns polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia, care l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

*La data de 17 mai a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Farului din comuna Tuzla, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

*La data de 17 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe DC 29, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

*La data de 17 mai a.c., în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Frunzelor din orașul Năvodari, având permisul de conducere reținut și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

*La data de 17 mai a.c., în jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din comuna Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

*La data de 17 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din satul Tariverde, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com