Click pentru a te abona

Voi înainta dezbaterii parlamentare un proiect de lege menit să rezolve situația dificilă cu care se confrunță localnicii din Turcoaia

0 Shares

“Urmare a nenumăratelor solicitări venite din partea locuitorilor și administrației comunei Turcoaia, județulul Tulcea, prin care se arată faptul că oamenii se confruntă de mulți ani cu o situație complexă care vizează suprafața reală comunei și granițele sale, am făcut diligențele parlamentare necesare clarificării acestei situații.

Răspunsul venit din partea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene ne informează asupra faptului că pentru limita dintre UAT Turcoaia și UAT Cerna nu a fost semnat procesul verbal de delimitare iar situația litigioasă dintre cele două commune nu a fost soluționată nici după parcurgerea procedurii de mediere.

“Referitor la stabilirea pe cale legislativă a hotarelor UAT Turcoaia, UAT Cerna și UAT Greci, trebuie avute în vedere prevederile art.22 din Legea Administrației publice locale potrivit cărora Delimitarea teritorială a comunelor, orașelor, municipiilor și județelor se stabilește prin lege. Orice modificare a limitelor teritoriale ale acestora se poate efectua numai prin lege și numai după consultarea prealabilă a cetățenilor din unitățile administrative-teritoriale respective prin referendum, care se organizează potrivit legii”.

În aceste condiții voi face o documentare temeinică, discuții cu toți factorii implicați și responsabili de această stare de fapt, după care, voi înainta dezbaterii parlamentare un proiect de lege menit să rezolve această situație dificilă cu care se confrunță localnicii” ne-a declarat deputatul social-democrat Radu Anișoara rezumând o lungă și complicată situație cu care se confruntă locuitorii din Turcoaia.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com