Click pentru a te abona

Viteză, alcool, victime. Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

0 Shares

La data de 27 decembrie a.c, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din Tulcea, care conducea un autoturism pe DN22 E87, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,41 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 27 decembrie a.c, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 57 ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, care conducea un autoturism în afara localității Babadag, având concentrația de 0,99 mg/l alcool în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Conducători auto fără permis depistați în trafic de polițiști

La data de 27 decembrie a.c, polițiștii Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat de 22 de ani, din municipiul Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Cerna, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autovehicul a fost încredințat persoanei pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană de 43 de ani, din localitatea Cerna.

În cauză s-a întocmit dosar penal conducătorului auto pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar proprietarului autotursimului pentru că a încredințat autovehiculul unei persoane despre care cunoștea faptul că nu deține permis de conducere.

În seara de 27 decembrie a.c, polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au depistat un bărbat, din București, care conducea un autoturism pe DN22A, în localitatea Ciucurova, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 27 decembrie a.c, un bărbat de 38 de ani, din localitatea Luncavița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ222, din direcția Tulcea spre localitatea Agighiol, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum (carosabil acoperit cu polei), a derapat și a intrat în coliziune cu un arbore din aliniament.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a doi pasageri din auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

La data de 27 decembrie a.c, un bărbat de 38 ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ222, la intrare în municipiul Tulcea, într-o curbă nu a redus viteza de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un arbore din aliniament.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din auto.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Având în vedere faptul că în această perioadă este posibil ca partea carosabilă să fie umedă sau acoperită cu polei, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă celor care pornesc la drum, să conducă prudent, să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și trafic, să nu bruscheze comenzile și să folosească cu prudență frâna de motor, iar înaintea efectuării oricărei manevre rutiere să se asigure temeinic.

De asemenea, rugăm conducătorii auto începători să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiții de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distanțe mari, dată fiind experiența redusă și riscul implicării în evenimente rutiere nedorite. Polițiștii le reamintesc că, dacă au mai puțin de un an de practică, viteza maximă admisă în afara localităților este cu 20 km/h mai mică.(comunicat IPJ)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com