Click pentru a te abona

Violeta Andrei, primar Valea Teilor: Persoanele cu gradul 1 de handicap nu mai plătesc taxa de salubritate

5.7K Shares

În funcție gradul de handicap avut, pe lângă o indemnizație lunară, persoanele cu dizabilități din țara noastră pot beneficia de un număr de călătorii interurbane gratuite sau de acoperirea unor cheltuieli de deplasare cu mașina proprie, dar și de scutirea de la plata rovinietei.

Suplimentar, persoanele cu dizabilități pot solicita un card european destinat acestor persoane, ce aduce beneficii precum călătorii gratuite cu mijloacele de transport în comun și parcare fără plată în mai multe țări din Uniunea Europeană (UE).

Violeta Andrei Primar Valea Teilor

Primarul comunei Valea Teilor, Andrei Violeta, ne-a informat că începând cu 1 Ianuarie 2024, persoanele încadrate în gradul 1 de handicap, GRAV sau ACCENTUAT sunt scutite de la plata taxei de salubritate.

„Este o nouă facilitate pentru acești oameni care au multe, foarte multe nevoi și cred că în felul acest mai au un mic ajutor. Am făcut un anunț public și profit de interesul dumneavoastră față de această speță, să-i rog pe toți cetățenii din Comuna Valea Teilor care dețin certificatele de handicap enunțate, să depună o cerere în acest sens împreună cu documentele justificative la Compartimentul de Taxe și Impozite Locale.

Suntem alături de toți oameni aflați în situații speciale și-mi doresc să fac tot ce este posibil și legal ca să dezvoltăm comuna iar viața oamenilor să fie mai bună”

ne-a mărturisit primarul comunei Valea Teilor, Violeta Andrei.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

5.7K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com