Click pentru a te abona

Arborii plantați la Satul Pescăresc din Tulcea vor fi irigați printr-un sistem prin picurare

201 Shares

250 de arbori au fost plantați la Satul Pescăresc. Sunt arbori de dimensiuni mari, cu balot la rădăcină. Vor beneficia de sistem de irigație și tratamente cu îngrășăminte pentru a ne oferi, în următorii ani, umbră, răcoare și momente de zăbavă la Satul Pescăresc.

Plantare de arbori la Satul Pescăresc din Tulcea

Arborii au fost sădiți de voluntari din cadrul Primăriei Municipiului Tulcea și al structurilor subordonate, Directia Intretinere si Administrare Patrimoniu, Servicii Publice Tulcea, Transport Public Tulcea.S-au plantat: jugastru, carpen, alun turcesc, frasin, salcie plângătoare, salcie, paltin, plop (exemplare mascule), stejar roșu.

Plantare de arbori la Satul Pescăresc din Tulcea 10 Aprilie 2024

Speciile de arbori au fost recomandate de specialiști peisagiști, ținându-se cont de specificul zonei și de destinația terenului. Acțiunea face parte dintr-o serie de activități menite să revitalizeze și să sporească atractivitatea Satului Pescăresc Tradițional. În decursul acestui an, Satul Pescăresc va găzdui Festivalul „Scrumbii de Florii”, o tabără de sculptură și pictură, ateliere creative de revitalizare a meșteșugurilor tradiționale.

Plantare de arbori la Satul Pescăresc din Tulcea 10 Aprilie 2024

Începând din această primăvară, restaurantul cu specific pescăresc și-a redeschis porțile. În municipiul Tulcea, programele de plantări din acest an (primăvară/toamnă) prevăd plantarea a peste 2000 puieți. În anul 2021, în zona Lac Zaghen și Sat Pescăresc s-au plantat aproximativ 600 de arbori puieți (cu rădăcină nudă), din inițiativa cercetașilor tulceni, cu sprijinul Direcției Silvice Tulcea.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

201 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com