Click pentru a te abona

Vinurile de Măcin acum și în Asia și în Balcani

0 Shares

Pentru vinul născut din rădăcinile Hercinicilor, cu tainele lor nerostite dar atât de speciale pentru toți cei care le simt gustul, aroma,tăria, magia…povestea continuă. În Asia și în Balcanii noștri.

La ediţia de anul acesta a HONG KONG INTERNATIONAL WINE CHALLENGE, Vinurile de Măcin au obţinut două medalii la categoria “A Challenge with chinese cuisine in general”. Aurul a fost cucerit de Trei Braţe, 2013 iar deja consacratul Renatus, 2012, a obţinut medalia de bronz.

Cele două vinuri ale Alcovin Măcin au intrat în competiţie cu concurenţi din mai multe ţări şi sub atenta supraveghere a celor peste 40.000 de vizitatori au reuşit să convingă juriul.

Dacă Renatus este deja cunoscut publicului avizat iată că şi Trei Braţe reuşeşte să îşi facă loc în preferinţele consumatorilor de vinuri. Aşa cum cele trei braţe ale Dunării ascund comori naturale pe care fiecare ar trebui să le descopere în zilele lungi de vară, şi acest cupaj deosebit dintre Fetească Regală, Fetească Albă şi Tămâioasă Românească, reunite în gama ”Trei Braţe” ne convinge să-l descoperim. Cele trei vinuri alese, îmbinate armonios, spun povestea locurilor, a ţinutului Nord-Dobrogean şi îndeamnă consumatorul la meditaţie, la gândul că natura şi vinul trebuie preţuite. Se asortează cu mâncăruri din carne de vânat sau spaghete carbonara.

Și, așa după cum știți, povestea continuă. După recunoașterea asiatică,  cele două vinuri au reuşit să cucerească alte două medalii de argint în Bulgaria, la VinoBalkanika. Acest eveniment, ajuns la a 5-a ediţie, este dedicat producătorilor de vinuri din estul Europei, în special celor din zona Mării Negre şi din vecinătatea Balcanilor. Cele două vinuri(Trei Brațe și Renatus) de la Vinuri de Măcin au cucerit încrederea juriului internaţional şi au fost răsplătite cu două medalii de argint.

Vinurile de Măcin pot fi găsite de astăzi şi în Asia prin intermediul distribuitorului Wineprints Co.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com