Click pentru a te abona

Vin apele! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea a adoptat hotărâri în regim de urgență

0 Shares

*stoc de materiale strict necesare pentru intervențiile de urgență*efectuării lucrărilor de decolmatare a Canalului de fugă, canal de deviere a albiei pârâului Taița*2.650,00 mii lei, pentru consolidarea malului drept al brațului Chilia, în amonte de localitatea Sălceni

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea, constituit prin Ordinul Prefectului Județului Tulcea nr.77/05.04.2016, cu modificările și completările ulterioare, întrunit în ședință extraordinară în ziua de 27 martie 2018 a adoptat următoarele hotărâri:

— HOTĂRAREA Nr.58 pentru constituirea, în regim de urgență, a unui stoc de materiale strict necesare pentru intervențiile de urgență, în vederea punerii în siguranță a digurilor de apărare împotriva inundațiilor aparținând comunelor riverane Dunării.Stocul de materiale reprezintă centralizarea solicitărilor venite de la majoritatea primăriilor riverane Dunării, sumele necesare pentru achiziționarea materialelor urmând a fi asigurate din fondul special pentru prevenirea și combaterea efectelor calamităților naturale constituit la nivelul Consiliului Județean Tulcea pe anul 2018, cu respectarea legislației în vigoare.

HOTĂRAREA Nr.59 pentru intervenția de urgență în vederea efectuării lucrărilor de decolmatare a Canalului de fugă, canal de deviere a albiei pârâului Taița pentru ocolirea bălții Topraichioi, în zona localității Satu Nou, comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, anexă la prezenta Hotărâre. Lucrările de decolmatare vor fi executate, în regim de urgență, de S.C. ECODELTA S.A. care va suporta cheltuielile necesare pentru asigurarea combustibilului necesar utilajului ce va fi utilizat pentru efectuarea lucrărilor de intervenție în zonă și va fi pus la dispoziție de Sistemul de Gospodărire a Apelor Tulcea.

— HOTĂRAREA Nr.60 în vederea efectuării lucrărilor prezentate în Nota de fundamentare nr.1684/16.03.2018 a Grupului de suport tehnic, în valoare 2.650,00 mii lei, necesare pentru consolidarea malului drept al brațului Chilia, în amonte de localitatea Sălceni, județul Tulcea, afectat ca urmare a manifestării fenomenului de eroziune a digului pe sectorul km 112 — 111, vor fi alocate din fondul propriu al consiliului local, din fondul special pentru prevenirea și combaterea efectelor calamităților naturale constituit la nivelul Consiliului Județean Tulcea sau din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018.

— HOTĂRAREA Nr.61 în vederea stabilirii unor restricții de tonaj pe sectorul de drum județean cuprins între suburbia Tudor Vladimirescu și Pod Canal 36 de pe raza localității Ceatalchioi. Restricția de tonaj pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone se va institui începând cu data de 27.03.2018, ora 24.00.

La propunerea administratorului drumului, Consiliul Județean Tulcea, reprezentat de administratorul public Vasile Strat, pe același tronson de drum s-a restricționat și viteza de deplasare astfel:

În perioada 27 martie 2018, ora 24.00 — 15.04.2018, se instituie restricții de viteză și tonaj pe următoarele sectoare de drumuri județene din județul Tulcea:

— Drumul Județean DJ 222 N, sectorul Tudor Vladimirescu-Plaur, km 5+628 — 23+000:

— masa totală maximă admisă: 7,5 tone;

— viteza maximă admisă: — 40 km/h autocamioane;

— 60 km/h autoturisme.

— Drumul Județean DJ 222 N, sectorul Plaur-Canal 36, km 23+000 — 34+000:

— masa totală maximă admisă: 7,5 tone;

— viteza maximă admisă: — 40 km/h autocamioane;

— 60 km/h autoturisme.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com