Click pentru a te abona

Viitorul, o certitudine

0 Shares

Viitorul o certitudineby  Shine 2010 – 2010 World Cup good news 

Copyright © 2008-2015 ImageCodr.org.

ImageCodr.org coding by Michael ‘Tex’ Hex / Xteq Systems.
Design by Arcsin Web Templates, licensed under Creative Commons Attribution 2.5 License

Gică Hagi şi-a permis zilele trecute să facă o afirmaţie ceva mai îndrăzneaţă, care a ieşit din registrul celor pe care le face de regulă atunci când vorbeşte despre echipa sa. Vădit încântat de jocul care i-a adus formaţiei sale calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, managerul Viitorului a declarat la finalul meciului cu FC Botoşani că se gândeşte la acest trofeu, considerând că jucătorii săi au capacitatea de a-l obţine.

La şase ani şi jumătate de la inaugurarea oficială a Academiei de fotbal care îi poartă numele, Hagi simte că este aproape să culeagă primele roade ale muncii sale. În 2009, când a plecat la acest drum, Regele nu a declarat că vrea să cucerească România cu Viitorul său. A spus cu modestie că este un proiect pe termen lung, pe care vrea să-l implementeze cu seriozitate şi profesionalism. Ce-i drept, cuvinte cam deocheate pentru fotbalul nostru mioritic, în care patronii vor rezultate încă de ieri, pentru că azi e deja târziu, iar până mâine e o eternitate.

Pentru cei care nu-şi mai amintesc, în 2009, campioana Ligii 1 a fost Unirea Urziceni, în 2010, a venit rândul lui CFR Cluj să câtige titlul, iar în 2011, surpriza s-a numit Oţelul Galaţi. În aceşti ani de plină criză, când alţii se lăudau cu gloria Ligii Campionilor pe la toate posturile de televiziune, Hagi încerca să asigure supravieţuirea Academiei şi, în special, a echipei mari, la care începeau să apară nume cu rezonanţă.

Ne aflăm în 2015 şi aş vrea să vă întreb ce mai ştiţi de Unirea şi de Oţelul? Răspuns corect: mai nimic. Nici CFR nu se simte foarte bine, în sensul că şi-a pierdut aura de echipă cu pretenţii şi se complace într-o mediocritate tristă. În schimb, echipa lui Hagi dă semne clare că va avea un viitor strălucit. Puştii de ieri ai fostului selecţioner s-au transformat în bărbaţi adevăraţi, capabili să-i integreze bine pe cei care vin din urmă. Viitorul se află pe locul 2 în Liga 1, iar cifrele arată conformaţia unei echipe mature: are cele mai puţine meciuri pierdute, la fel ca Steaua şi Pandurii, are cele mai multe goluri marcate, la fel ca liderul Astra (n.r . – în calcul nu a fost luat meciul de vineri, dintre Astra şi CS U Craiova), şi are a doua cea mai bună apărare după ASA Târgu Mureş – la egalitate cu Pandurii, Dinamo şi CS U Craiova.

Au trecut, aşadar, şase ani şi jumătate de frământări şi aşteptări, iar Hagi îşi permite acum să îşi tragă puţin sufletul şi să spere la mai mult. În stilu-i caracteristic, a îndemnat însă la prudenţă, transmiţându-le jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ, pentru a nu plăti scump la finalul sezonului.

Până atunci, echipa sa se pregăteşte de un examen greu pe terenul lui Dinamo, partida anunţându-se una foarte atractivă şi pentru amatorii de pariuri sportive online de pe site-urile specializate precum bet365. Dinamo ocupă locul 5 în clasament şi vrea neapărat să îşi ia revanşa în faţa suporterilor după ce a pierdut două dintre ultimele trei meciuri disputate în Liga 1. Mai mult, Câinii speră să mai echilibreze balanţa partidelor directe cu Viitorul, echipă în faţa căreia a câştigat o singură dată în şapte întâlniri oficiale, fiind învinsă în trei rânduri, în timp ce alte trei jocuri s-au încheiat la egalitate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com