Click pentru a te abona

(Video) Primăria Tulcea: Au fost montate primele semafoare cu buton

1.6K Shares

Pentru creșterea siguranței pietonilor și fluidizarea traficului, la sugestia unui număr mare de cetățeni, au fost montate primele semafoare cu buton în municipiul Tulcea pe strada 1848, în dreptul Școlii Gimnaziale „Constantin Găvenea” și pe strada Spitalului, în dreptul Școlii Gimnaziale nr 12.

„Butoanele pentru trecerea pietonilor reprezintă un nou dispozitiv prin care se solicită traversarea pietonilor, butonul fiind montat pe ambele părți ale trecerii pietonale. Pietonii apasă butonul pentru a semnaliza intenția de traversare și a declanșa semnalul pentru trecerea la culoarea verde a semaforului pietonal. 

Vom monta astfel de semafoare și în alte zone ale orașului, acolo unde traversarea este de multe ori dificilă și periculoasă mai ales pentru copii și pentru cei mai în vârstă. Mulțumim tulcenilor pentru susținere efortului comun de dezvoltare a orașului” ne-a declarat Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea.

Automobilele au verde minimum 40 de secunde (timpul se extinde până la apăsarea butonulu). Pietonii au verde după 8 secunde de la apăsarea butonului și dispun de 16 secunde pentru traversare. După o apăsare a butonului este necesar să treacă alte 40 de secunde pentru ca o nouă apăsare să fie validă.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

 

1.6K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com