Click pentru a trimite e-mail

Viceprimarul din Babadag arestat pentru luare de mită

0 Shares

Untitled-1Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 14.05.2014, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durată de 24 de ore, a inculpatului BONȚOI IONUȚ, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale de procurorul de caz, în colaborare cu de ofițeri ai poliției judiciare din cadrul I.P.J. Tulcea — Serviciul de Investigare a Fraudelor și alte organe specializate, a rezultat faptul că inculpatul BONŢOI IONUŢ, în calitate de viceprimar al Orașului Babadag, județul Tulcea, având atribuții pe linie de urbanism, a pretins în perioada 09 — 14.05.2014 de la o persoană fizică din orașul Babadag suma totală de 6.000 lei, pentru a nu dispune măsuri legale referitoare la edificarea unei construcții civile aparținând acesteia, sau aplicarea unei sancțiuni contravenționale, la data de 14.05.2014 fiind surprins în flagrant după ce a primit de la persoana fizică în cauză suma de 3.000 lei, reprezentând prima tranșă din suma solicitată, în baza înțelegerii prealabile stabilită anterior.

În cursul zilei de astăzi, 15.05.2014, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea preventivă a inculpatului BONȚOI IONUȚ, pe o durată de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. (Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea)

PS. Vocea târgului-(Babadag, evident) părerile sunt împărțite. Unii spun că-i lucrătură politică, alții spun că-n adolescență concitadinul lor n-ar fi fost chiar ușă de bisertică și că, musai o fi făcut el ceva (după deja cunoscutul “o fi spus copilul ceva…”). Unii sunt supărați că n-o să mai fie pentru o vreme rost de “una mică” rostuită cum se cade (!) Și în sfârșit, dar nu în cele din urmă, sunt voci (multe) care spun că “așa le trebuie”. (Dobrogeanews)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com