Click pentru a te abona

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Petre Badea, a ales să se înscrie în Pro România cu majoritatea organizațiilor ALDE din județ

271 Shares

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Petre Badea, fost membru fondator al filialei judeţene ALDE Tulcea (posesor al legitimaţiei nr. 0001, este de azi, 16 august 2020 membru al Partidului Pro România.

„Am promis – cu ceva timp în urmă, când am fost contactat de către reprezentanţii mass-media – că dacă orientarea mea politică se va schimba, voi fi primul care va face publică plecarea mea din ALDE Tulcea.

Astăzi, acel moment a venit (!) drept pentru care vă aduc la cunoștiință faptul că am decis: m-am înscris în Partidul PRO România.

Mi-au urmat exemplul şi alţi membri marcanţi ai ALDE Tulcea: viceprimarul municipiului Tulcea, Petre Marinescu, viceprimarul comunei Beştepe, Marius Cristinel Ifrim, viceprimarul comunei Carcaliu, Panait Grigore, viceprimarul comunei Pardina, Cornel Timofan, colega mea consilier judeţean, Claudia Rădulescu precum şi 28 de consilieri locali de comune.

Au aderat, ca şi mine, la Partidul PRO România foşti membri ALDE Tulcea de la 33 organizații locale şi de cartier. Motivele reorientării mele politice au fost multe şi intemeiate însă cel mai mult a contat calitatea de bun român a domnului Victor Ponta, un patriot autentic al vremurilor noastre care ne face să credem în Pro România şi în democrație!”, a declarat Petre
Badea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, proaspăt membru al Pro România, într-un comunicat de presă.

Petre Badea este la al doilea mandat de consilier judeţean (ales pe lista USL în 2012 şi pe lista ALDE în 2016) iar din aprilie 2018 ocupă funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea. De aproape un deceniu conduce şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea în fruntea căreia a fost ales în februarie 2011.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com