Click pentru a te abona

Viața bate filmul: infractorul urmărit trage cu un pistol și rănește un polițist (!) El este ajutat de o tânără care-l duce cu mașina chiar dacă nu are carnet de conducere

85 Shares

După toate cercetările efectuate în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au identificat autorul ca fiind un bărbat în vârstă de 29 ani, din orașul Măcin, județul Tulcea, bănuit de comiterea faptei ajutat de o complice din Măcin de numai 20 de ani.

Totul s-a petrecut într-o noapte din luna trecută când, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au fost sesizati prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din localitatea Greci, de unde, sub amenințarea unei arme neletale și a unui cuțit, ar fi determinat angajatul unității să-i dea toți banii din casa de marcat în total de 7.500 de lei.

În urma acționarii butonului de panică, agentul de pază sosit la fața locului a pornit în urmărirea presupusului suspect. În timpul urmăririi suspectului ar fi tras asupra agentului, rănindu-l ușor.

 În urma acestui eveniment echipe mixte din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Măcin au desfășurat cercetări, verificări și audieri, în vederea identificării agresorului.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea săvârșirii faptei suspectul s-a deplasat pe raza localității Greci însoțit fiind de o femeie în vârstă de 21 ani, din orașul Măcin, care a acționat în calitate de complice și a asigurat acestuia atât deplasarea la fața locului cu un autoturism, fără a deține permis de conducere, cât și fuga acestuia.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și încredințarea unui vehicul unei persoane despre care avea cunoștință că nu deține permis de conducere.

La data de 06.08.2020, bărbatul a fost reținut, în baza unei ordonanțe de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 07.08.2020, Judecătoria Măcin a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la tâlhărie calificată și conducere fără permis. La data de 06.08.2020, Judecătoria Măcin a dispus față de aceasta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin, Serviciul Acțiuni Speciale, Poliția Orșului Măcin și a lucrătorilor structurii de analiză a informațiilor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com