Click pentru a te abona

Vești bune pentru tulceni: fără taxă de acces în Delta Dunării

0 Shares

*Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, a semnat Ordinul de modificare a Ordinului 610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrările şi serviciile prestate de către Administraţia Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”, la solicitarea persoanelor fizice şi juridice – scrie Guvernatorul ARBDD, Lucian Simion pe site-ul său,. (www.luciansimion.ro)

Untitled-1

“Se vede treaba că Moșul a fost mulțumit de felul în care am reușit să rezolvăm o parte dintre multele probleme ale deltei și, după numeroase diligențe și o documentație bine argumentată, iată că ne-a adus și mult-așteptatul Ordin prin care mai rezolvăm una dintre of-urile tulcenilor (pe bună dreptate) și ale tuturor celor care locuiesc în zonele limitrofe Rezervației:  pot merge în Deltă fără să fie nevoiți să achiziționeze permis de acces.

Demersurile pentru rezolvarea acestei situații, cu adevărat absurde, au fost făcute de mine de la începutul verii dar documentația întocmită de noi cu toate argumentele despre care am mai vorbit a trebuit să fie verificată și să fie avizată de mai multe ministere. A urmat schimbarea Guvernului și părea că lucrurile trebuie reluate de la capăt. Toate avizările au rămas valabile, noi am reluat demersurile pentru modificarea deja celebrului Ordin 610/2009 și iată, am obținut aviz pozitiv din partea noului Ministru al Mediului, doamna Cristiana Pașca Palmer, care a semnat astăzi Ordinul prin care este eliminată obligativitatea achiziționării permisului de acces în deltă (15 lei/săptămână, 30 de lei/an) pentru locuitorii din Municipiul Tulcea și pentru toți aceia care au domiciliul în localitățile limitrofe deltei.

Reamintesc faptul că de acest privilegiu beneficiază și  copiii, elevii, studenții, pensionarii, veteranii de război, foștii deținuți politici, urmașii eroilor martiri și răniții Revoluției din decembrie 1989.

Mărturisesc că sunt mulțumit de faptul că am reușit să închei acest an, (primul), de activitate ca Guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) cu rezultate relativ bune, dacă ne gândim la modificarea  unui număr de zece acte normative strict necesare desfășurării în bune condiții a activității  ARBDD și numeroase proiecte aflate în diferite stadii de dezvoltare. Cred/sper că începem să învățăm cum putem fi mai eficienți și mai aproape de problemele reale . Ale Oamenilor. Și ale Naturii”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com