Click pentru a trimite e-mail

Vernisajul expoziția de fotografie „Iată Suzhou!“: momente și locuri din provincia istorică înfrățită cu județul Tulcea

33 Shares

Joi, 31 octombrie 2019, la Muzeul de Artă, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Dumitru Mergeani, prezenți prefectul Lucian Furdui, fostul președinte al Consiliului Județean Tulcea, Trifon Belacurencu, deputații Mirela Furtună și Andrian Ampleev și președintele Colegiului Medicilor Tulcea, dr. Emilia Stamate au participat la festivitatea prilejuită de vernisajul expoziției de fotografie „Iată Suzhou!“, organizată de Consiliul Județean Tulcea, prin Institutul de Cercetări Eco Muzeale, și Municipalitatea Suzhou.

„Acțiunea face parte dintr-o tradiție înscrisă deja în calendarul anual al evenimentelor organizate de cele două provincii înfrățite de mai bine de două decenii, Suzhou, China și Județul Tulcea, România. Oaspeții din provincia Suzhou, Republica Populară Chineză, au fost însoțiți de către Excelența Sa, doamna Jiang Yu, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze la București și de membrii unei delegații din Suzhou, condusă de doamna Qian Yiying, director adjunctul Centrului Municipal de Cultură Publică din Suzhou, la vernisajul expoziției de fotografie „Iată Suzhou!“a declarat deputatul Mirela Furtună.

“Atmosfera prietenoasă și lucrările expuse au relevat capitole importante ale culturii chineze, capitole din istoria de peste două milenii și jumătate ale extrem de interesantei Provincii Suzhou, vestită pentru grădinile sale înscrise în patrimoniul UNESCO și pentru numeroasele canale care-o străbat și datorită cărora este numită adeseori Veneția Orientului.
Situat în delta râului Yangtze, regăsim aici un centru economic foarte important, cu cel mai mare PIB din China. In special comerțul cu mătase este celebru aici, astfel încât mulți dintre tinerii stdunți sunt arțiști și meșteșugari iscusiți în egală măsură.
Expoziția este organizată de Consiliul Județean Tulcea, prin Institutul de Cercetări Eco Muzeale, și Municipalitatea Suzhou și este prilejuită de împlinirea a 24 de ani de cooperare româno – chineză la nivel județean dar și a 70 de ani de la inițierea legăturilor diplomatice dintre China și România, pe 5 octombrie 1949, în urma căreia s-au înregistrat cooperări bilaterale solide în cadrul ONU și al altor organizații internaționale, precum și rezultate fructuoase ale schimbului și cooperării în diferite domenii” a mai spus deputatul social democrat .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com