Click pentru a te abona

Verificare baze și utilaje de interventie în caz de deszăpezire

0 Shares

Vineri, 05 ianuarie 2017, prefectul județului Tulcea, domnul Lucian Furdui, a verificat bazele de deszăpezire ale societății Mega Edil SRL Buzău situate în municipiul Tulcea și în localitatea Enisala.

Societatea Mega Edil este unul dintre operatorii economici cu care Consiliul Județean Tulcea are contract pentru deszăpezirea drumurilor din partea de est a județului, pentru partea de vest a județului fiind desemnată societatea Tib Cons SRL Popești Leordeni.

Utilajele societății Mega Edil SRL Buzău, atât cele de la baza Tulcea, cât și cele de la baza Enisala corespund angajamentelor din contract și sunt pregătite să intervină pentru deszăpezire.

O nouă verificare a bazelor de deszăpezire se va desfășura pe parcursul săptămânii viitoare.

Biroul de presă

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com